Жена от Аризона, която призна, че е отровила съпруга си

...
Жена от Аризона, която призна, че е отровила съпруга си
Коментари Харесай

Жена от Аризона, която отрови кафето на съпруга си от военновъздушните сили с белина, избягва затвора

Жена от Аризона, която призна, че е отровила брачна половинка си от военновъздушните сили, като е наляла белина в кафето му, съгласно известията заобикаля пандиза.

Мелоди Феликано Джонсън, на 40 години, се призна за отговорна предишния месец по две обвинявания за отравяне на храна или питиета за слагане на следи от белина в кафемашината на брачна половинка Роби Джонсън на 11 юли и 18 юли 2023 година, заяви 13 News на Аризона.

Джонсън беше наказана на пробация, която включва наложително лекуване за психологично здраве, което влиза в действие неотложно, и не й е разрешено да има контакт със брачна половинка си, в случай че не участва юридически екип.

Роби Джонсън сподели, че има вяра, че брачната половинка му се пробва да го убие, с цел да получи компенсации при гибел, съгласно правосъдни документи.

Първоначално тя беше задържана и обвинена в опит за ликвидиране първа степен, утежняващо нахлуване и прибавяне на нездравословни субстанции към храна, питиета или медикаменти, само че вместо това се съгласи на съглашение за признание на виновността.
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР