В крипто Twitter се появиха преждевременни празненства, след като коментарите

...
В крипто Twitter се появиха преждевременни празненства, след като коментарите
Коментари Харесай

Пътят на FTX към възстановяването: Предизвикателства и предстоящи възможности

В крипто Twitter се появиха преждевременни празненства, откакто мненията на юриста на FTX по време на чуването за оповестяване на неплатежоспособност бяха изтълкувани неправилно.

Макар че юристът разкри, че FTX е възстановила $7.3 милиарда в парични средства и ликвидни криптоактиви, в това число $2 милиарда в парични средства и $4.3 милиарда в криптовалути , това не значи, че компанията е възстановила съвсем всичките си средства или е покрай рестартиране.

се отнасят за токени с пазарна капитализация от $15 милиона и $1 милион дневен размер в продължение на един месец.

Струва си да се означи, че пазарна капитализация от $15 милиона би сложила монетата на към 700-о място в CoinMarketCap, което демонстрира, че продажбата на някои от тези активи може да бъде предизвикателство.

FTX сега прави оценка дали рестартирането на борсата е осъществимо, само че предизвести, че това ще изисква забележителен капитал от продажби на активи или външно финансиране. Съществуващото приложение беше разказано като.

Компанията има за цел да приключи оценката си за жизнеспособността на възобновяването на борсата до второто тримесечие на 2023 година

Длъжниците на FTX имат за цел да подадат целеви проект по канал 11 през идващото тримесечие, само че потвърждаването на проекта не се чака преди второто тримесечие на 2024 година


 


В предходни изказвания длъжниците на FTX разкриха, че борсата е имала слаби вътрешни механизми за надзор, като пълномощията за взимане на решения са били в ръцете на основния изпълнителен шеф, Сам Банкман-Фрийд, против който са повдигнати 12 обвинявания в закононарушения, свързани FTX, както и цивилен обвинявания от Комисията за търговия със стокови фючърси (CFTC) и Комисията за скъпи бумаги и тържища (SEC).

Към момента на писане на публикацията Банкман-Фрийд не се признава за отговорен, до момента в който някои от неговите съучастници, в това число Каролин Елисън и Гари Уанг, се признаха за отговорни по обвинявания, свързани с измамата.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР