От ГЕРБ-СДС поискаха извънредно заседание на Столичния общински съвет на

...
От ГЕРБ-СДС поискаха извънредно заседание на Столичния общински съвет на
Коментари Харесай

РЕОРГАНИЗАЦИЯТА НА ,,ПАТРИАРХА``: ГЕРБ искат извънредно заседание на СОС

От ГЕРБ-СДС желаеха изключително съвещание на Столичния общински съвет на 23 май.

" Мина месец, откакто получихме обещанието от кмета Васил Терзиев, че в случай че има нова организация на придвижването, ние да бъдем известени като общество и да има необятна полемика. Един месец не престават митингите на хората поради новото придвижване в центъра на София. " Спасителите " ги е боязън да отидат при протестиращите и да обяснят какво направиха на " Патриарха ", сподели Антон Хекимян от ГЕРБ-СДС.

" Никой от нас не са против велоалеи, бус ленти и метаморфоза. Но те би трябвало да се създадат законно. Докато спасителите 1 месец споделяха, че новото придвижване е законно, през вчерашния ден Административният съд уточни друго. "

„ Административен съд София – град постановява да бъдат абсолютно прекъснати дейностите, осъществявани от длъжностни лица от Столична община, разпоредени от зам.-кмета по Транспорт Илиян Павлов по отношение на въвеждане на нова непрекъсната организация на придвижването в гр. София по бул. „ Витоша”, бул. „ Патриарх Евтимий” и ул. „ Проф. Фритьоф Нансен” посредством разчертаване на нова пътна маркировка, слагане на пътни знаци, преградителни уреди и така нататък “, гласи цялото известие.

Искаме изключително съвещание на СОС на което да бъде изслушан кметът Васил Терзиев и неговият екип, заместник-кмета Илиян Павлов, както и районните кметове, добави Хекимян.

Предстои събиране на подписи сред другите групи в СОС за съвещанието.

Колко коства реорганизацията на " Патриарха "? Тази власт пристигна с упования за нов модел на ръководство. Къде е информацията за финансовите планове. Кога кметът на София ще избави София от заместник-кмета Илиян Павлов, попита Димитър Вучев.

Пътят за кмета е един - ограничения и дейности за възобновяване на законността в града и опразване на позицията на зам.-кмет по превоз. София не е леголенд, не е играчка за деца, не е място за извършения, сподели Прошко Прошков.

Снимка: БГНЕС
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР