В края на месец август 2022 г. Синдикатът на българските

...
В края на месец август 2022 г. Синдикатът на българските
Коментари Харесай

Награди за учители от град Левски

В края на месец август 2022 година Синдикатът на българските учители организира форум-семинар - заключителна част от Деветия интернационален конкурс за учители „ Извънкласните и извънучилищните действия (занимания по интереси) – за стабилно качествено образование, образование, развиване и социализация на децата и учениците “. Събитието беше проведено взаимно с Фондация „ Устойчиво развиване за България “ под патронажа на Министерството на образованието и науката.

Тази година тематиката на състезанието беше: „ Аспекти на приложението на проектно-базирания метод в извънкласните и извънучилищните действия – образование в всемирен полезности, развиване на проучвателен интерес и изобретателно мислене у децата и учениците “.

Над 220 учители, шефове и експерти, работещи в областта на извънкласната и извънучилищна активност в детски градини и учебни заведения взеха присъединяване в състезанието. Те изпратиха свои разработки, в които обобщават добър педагогичен опит при използване на проектно-базирания метод в занимания по ползи.

Жури, взаимно с представители на партниращите организации и според оповестените критерии дефинираха участниците, които да бъдат наградени.

За поредна година учители от Община Левски участваха в състезанието и получиха награди.

Специалната премия на Председателя на СБУ в категория „ Извънкласни действия – I – XII клас “ получи Славка Ленкова Бориславова, старши преподавател в ОУ „ Максим Горки “ - гр. Левски за създаването: „ Има приложение за това “.

Наградата на издателство „ Клет “ получи Снежина Иванова Любенова преподавател в ДГ „ Слънце “- гр. Левски за създаването: „ Иновативни технологии - СТЕМ образование “.

Честита премия, сътрудници!

Общ Конституционен съд на СБУ- Левски Ви благодари за силата, вярата и професионализма, които проявявате в своята работа, с цел да възпитавате у децата и учениците си положителното и нови благоприятни условия да следват фантазиите си.

Бъдете за тях образец, опора и ентусиазъм!

На добър час в Новата образователна година!

Бъдете здрави и се радвайте на нови триумфи!

Здрава и сполучлива образователна година за всички, които работят в региона на образованието в Община Левски!
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР