Вчера в храм Свето Възнесение“ ВМРО – Русе откри своята

...
Вчера в храм Свето Възнесение“ ВМРО – Русе откри своята
Коментари Харесай

ВМРО - Русе откри предизборната си кампания

Вчера в храм „ Свето Възнесение “ Вътрешна македонска революционна организация – Русе откри своята предизборна акция за изключителните парламентарни избори. На събитието участваха претендентите за народни представители, Андрей Слабаков – втори в листата на Вътрешна македонска революционна организация за европейските избори, както и членове и симпатизанти.

Присъстващите се помолиха за здраве и берекет на българския народ, а лидерът на листата на Вътрешна македонска революционна организация – Разузнавателна служба на ФРГ за 19 МИР Русе Иво Пазарджиев показа всеки един от претендентите. Втори след Пазарджиев е Георги Великов – Гоце. Известен русенски музикант и създател, преподавател по национално пеене, създател на разнообразни музикални планове измежду които „ 4етно “ и „ Идепея “. На трето място е притежателят и шеф на известно русенско заведение Борислав Минев. Той е бизнесмен с дълготраен опит. Четвърти е Николай Петров - докторант в районно управление (на МВР) „ Ангел Кънчев “. Пета е студентката Йоана Емануилова. Шести е Асен Даскалов. Доскорошният ръководител на общинското управление на Вътрешна македонска революционна организация в Русе все още е изпълнителен шеф в един от най-големите русенски фабрики. На седмо място е доктор Пресиян Костадинов, преподавател по история в огромно русенско учебно заведение. След него е общинската съветничка от войводите в мандат 2019-2023 година Луиза Попова. Към момента тя работи в банковия бранш, само че в предишния мандат на Общински съвет – Русе тя бе едно от остриетата на патриотите. Девети е Владо Владов – сегашен общински консултант от Вътрешна македонска революционна организация. Владов развива бизнес в региона на пожароизвестяването и противопожарната сигурност. На десето място е и най-младата измежду претендентите на патриотите – психоложката Веселина Накова. На единадесето място е Деян Стайков – заместник-директор на елитно главно учебно заведение и дълготраен член на Вътрешна македонска революционна организация. След него е досегашният общински консултант Кънчо Йорданов, а по-късно известните русенски реконструктори на исторически събития Бисер Енчев и Цветелин Радулов, които са надлежно тринадесети и четиринадесети в листата.

Вътрешна македонска революционна организация надълбоко има вяра в обичайните полезности на нашия народ. Тъкмо те са тези, които са ни съхранили през вековните тествания. След формалния старт на акцията всички претенденти и присъстващи на събитието поставиха клетва пред паметника на Гоце Делчев в Русе. Там слово произнесе и Цветелин Радулов, който прикани всички за единство в името на общото богатство и напомни, че героите от нашето минало са били до един отдадени на своите хрумвания даже до фанатичност.

Едновременно с това бе посетен и гробът на Ангел Кънчев, който се намира в църквата „ Свето Възнесение “. Там патриотите от Вътрешна македонска революционна организация сервираха цветя, а слово държаха лидерът на листата Иво Пазарджиев и Деян Стайков.

Пазарджиев подчертава върху същността на Вътрешна македонска революционна организация като една организация, зародила в отговор на голямата неправда, нанесена на българите в следствие Берлинският контракт. Той направи аналог със актуалната обстановка в която се намира страната ни и означи, че през днешния ден повече от всеки път България има потребност от Вътрешна македонска революционна организация. Деян Стайков на собствен ред напомни за героичната всеотдайност на Ангел Кънчев и прикани да търсим образци като този в нашето всекидневие.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР