В Китай бе екзекутиран мъж, извършил нападение с нож в

...
В Китай бе екзекутиран мъж, извършил нападение с нож в
Коментари Харесай

В Китай екзекутираха мъж, извършил нападение с нож в детска градина

В Китай бе екзекутиран мъж, направил нахлуване с нож в детска градина, съобщи Ройтерс, като се базира на държавната телевизия.

Престъпленията, свързани с принуждение, са необичайност в страната, само че през последните години бяха осъществени поредност от офанзиви с ножове и брадви, доста от тях против деца, отбелязва организацията.

През януари предходната година Цин Пънан направил нахлуване с кухненски нож в детска градина, с цел да си отмъсти, че животът му не потръгнал, и поради спор със собствен комшия. При офанзивата били ранени 12 деца.

Съд в Пинсян, в южния самостоятелен регион Гуанси-Чжуан, осъдил Цин на гибел. Присъдата била изпълнена в петък, откакто била доказана от Върховния национален съд.

Въпреки опитите да се понижи броят на изтезанията в Китай, страната остава преди всичко в света по изпълнени смъртни присъди, съгласно данни на правозащитни организации, отбелязва Ройтерс.

Миналия месец член на Върховния национален съд отбрани смъртното наказване, като съобщи, че Китай не може да се откаже от него, с цел да не разгневи обществеността, която с огромно болшинство поддържа неговото използване.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР