В Киев видяха признаците на назряващите бунтовеНастанаха тежки дни за

...
В Киев видяха признаците на назряващите бунтовеНастанаха тежки дни за
Коментари Харесай

Зеленски го закопават в асфалта: Украйна е пред революция

В Киев видяха признаците на назряващите протести

Настанаха тежки дни за президента (все още) на Украйна Володимир Зеленски. В Украйна недоволството от дейностите както на самия него, по този начин и на екипа му нараства от ден на ден. При тези условия „ Банковая “ (Офисът на президента на Украйна - OПУ) стяга и свива рамките на позволеното в Незалежная.

Точно преди дни командирът на батальон на ВСУ Анатолий Козел, с позивна „ Купол “ беше намален в служба, тъй като описа пред Washington Post, че е изгубил съвсем целия си батальон за една година (100 убити, а останалите ранени), а в този момент при него идват необстреляни мобилизирани, които при звука на автоматна пукотевица напущат позициите си, тъй като както се „ опасяват от изстрелите “, по този начин се и „ боят те самите да стрелят “.

Ръководството на Десантно-щурмовите сили упрекна командира на батальона в разпространяване на погрешна информация, а цялата военна подчиненост, до самия Зеленски, реагира на разкритията му. Командването подчертава на обстоятелството, че той няма позволение да комуникира с пресата, а и разгласява " повишени числа на загубите ".

За някогашния пълководец на батальон, който в последна сметка написа доклад за овакантяване, се застъпиха подчинените му, които подчертаха, че той в действителност е " разкрасявал всичко, а действителността е доста по-лоша ", както и... Петро Порошенко. Което беше възприето от екипа на Зеленски като доста притеснителен сигнал.

Но с това от Банковая не се стопираха дотук.

- Оперативна програма на президента даде указания да се закрие реакцията на изявленията на всички новинарски канали, заради всеобщата отрицателна реакция на читателите, описаха админите на един от украинските TG канали.

По-специално във всички канали беше пуснат общоприет пост, обясняващ обстановката: " По-специално, както към този момент забелязахте, има несъответстващи реакции на разнообразни вести. Това е офанзива от съветските ботове. В тази връзка взехме решение краткотрайно да изключим реакциите и мненията под постовете. "

Разбира се, по-лесно от всичко е да се обяснят „ дизлайковете “ под новините и известията на държавните чиновници с „ офанзивата на съветски ботове “, а информацията за задръстване на дупки в бойните редици с необучено „ пушечно месо “ не с какво да е, а извънредно с „ съветските разкази “, както направи заместник-министърът на защитата Анна Маляр, която увери, че на „ контактната “ предна линия се изпращат единствено опитни и подготвени воини. Само че какво да вършим със самите мъртви и ранени новобранци?

В тази обстановка фигурата на самия Зеленски стартира да провокира от ден на ден и повече неспокойствие.

- Лукашенко го назова " гнида " три пъти за една минута, това, несъмнено, е просто най-голямата засегнатост, плюс министър председателят на Грузия също много неласкаво се изрази за него Зеленски. Освен това Пригожин просто го натика с главата надолу „ в едното място “, когато сподели завладения фабричен завод, където Зеленски награждаваше бранителите на Бахмут през декември.

Плюс това Кевин Маккартни го прати на... знаете къде, в този момент го изпрати там и губернаторът на Флорида, който изцяло стъпка Зеленски, дружно с Тръмп. Тоест Зеленски към този момент е политически, обществено, етично и морално овалян в катран и перушина. И Зеленски не може да възрази против нищо. Берлускони сподели същото за него.

Това са думите на някогашният консултант на Кучма, икономистът и политологът Олег Соскин, казани много независимо за сегашния президент на Украйна, който в действителност е краен русофоб:

- Има последователи на Зеленски. И има пламенни критици, злобари, към този момент негови открити врагове. Съответно за Украйна и срещу Украйна. И има от ден на ден врагове. И Северна Корея, и Сирия – Асад пристигна при Путин в Москва, и Куба, и Никарагуа, и Венецуела... и Китай. Си Дзинпин също е на страната на Путин.

– Зеленски изпада във все по-голяма изолираност – измежду все по-голям брой страни. И Индия, която сподели, че няма да поддържа никакъв таван на цените. И Саудитска Арабия, която възвърне връзките си с тези КГБ-шници от Иран. Всъщност има от ден на ден и повече разнообразни страни против Украйна. И в Европа, и в Азия, и в Африка, и по целия свят. И това опълчване нараства стремглаво.

Ето моментът, в който токсичността на Зеленски стартира да се популяризира в Украйна като цяло, вижда много тъкмо Соскин. Но също така той е сигурен, че самият Зеленски прави Украйна мощно токсична за международната общественост.

- Икономиката е разрушена, финансовата система, паричният и финансов модел също. Социалната конструкция на обществото е разрушена, - изброява той достиженията на Зеленски. - Политическата система в Украйна е разрушена, защото Върховният съвет, като най-висш законодателен орган, намерено не действа. Имаме узурпация на властта от елита, властта беше отнета от народа. Съдебната власт и Конституционният съд бяха унищожени.

И също по този начин е сигурен, че вътре в Украйна към този момент се води революция, към момента в скрита форма, само че не за дълго, тъй като „ обстановката е на ръба на революционен гърмеж и става неконтролируема “. И в това също, съгласно Соскин, преди всичко виновността е на Зеленски, който направи всичко, с цел да узурпира властта.

Окончателното рухване на Артемовск (Бахмут), по мнението освен на Соскин, само че и на редица украински специалисти, може да пробие този бухнал цирей на идната украинска гражданска война, вследствие на което Зеленски просто ще бъде подложен на физичеса кавга, раздран на хиляди дребни части в дословния смисъл на думата. И най-вероятно това ще бъде направено от военните, към които ще премине властта.

Честно казано, при подобен сюжет едва ли някой ще съжалява за Зеленски, единствено че на негово място на власт в Украйна ще дойдат не „ миротворци “ и „ последователи на пацифизма “, а същите, в случай че не и още по-големи „ ястреби “.

Превод: Европейски Съюз

Гласувайте с бюлетина № 14 за ЛЕВИЦАТА и съответно за 11 МИР Ловеч с лидер на листата Румен Вълов Петков - лекар по философия, основен редактор на `Поглед.Инфо` и в 25 МИР-София с преференциален №105. Подскажете на вашите другари в Ловеч и София кого да поддържат!?



Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта   . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР