Ужасяваща политическа новина обявиха в САЩ. Според американския конгресмен Марджъри

...
Ужасяваща политическа новина обявиха в САЩ. Според американския конгресмен Марджъри
Коментари Харесай

Америка изтръпна! Шокираща новина за Тръмп и Байдън

Ужасяваща политическа вест оповестиха в Съединени американски щати.

Според американския конгресмен Марджъри Тейлър Грийн ФБР е възнамерявало да убие Доналд Тръмп по време на обиск в дома му.

Конгресменката написа в обществените медии: „ DOJ на президента Байдън и ФБР възнамеряваха да убият президента Тръмп и дадоха зелена светлина за това “.

Изявлението идва на фона на известията, че сътрудници на ФБР са носили огнестрелни оръжия и са получили позволение да ги употребяват по време на претърсването на резиденцията на Тръмп през 2022 година

Припомняме, че претърсването се организира на 8 август 2022 година в имението на някогашния президент в границите на следствие за нелегално потребление на отбранителна информация, кражба и заличаване на документи.

По-късно основният прокурор на Съединени американски щати Мерик Гарланд разгласи, че самият той е разрешил молбата до съда за заповед за обиск, която в последна сметка включва минимум 100 сътрудници на ФБР.

Самият Тръмп е бил на друго място по време на обиска.

Този ден в имението му дойдоха бронирани коли, от които „ най-малко 100 “ сътрудници на ФБР се насочиха към Мар-а-Лаго:

„ Мястото беше най-вече затворено, тъй че единствените хора, които бяха там, са близки другари на Тръмп. Персоналът беше ужасяващ “, цитират публицистите информиран източник.

Самата Грийн, говорейки за обстановката, зададе въпроса какво „ имат намерение да създадат републиканците по въпроса “?

Тръмп от своя страна отговори на известията, че ФБР е разполагало с огнестрелни оръжия по време на обиска. Той упрекна за това президента на Съединени американски щати Джо Байдън.

„ Сега знаем сигурно, че Джо Байдън е сериозна опасност за демокрацията. Той е душевен некадърен да заема тази служба “, написа Тръмп в Truth Social., представен от Глас Нюз.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР