В късния следобед военното ръководство на Русия излезе с отчет

...
В късния следобед военното ръководство на Русия излезе с отчет
Коментари Харесай

Отчет на Русия: Въоръжените сили са поразили 74 военни обекта в Украйна


В късния следобяд военното управление на Русия излезе с доклад за първите резултати от военната акция в Украйна. По данни на Генералния щаб съветските военни сили са поразили 74 военни обекта в Украйна, от които 11 военни летища.

В отговор на многочислените известия от през днешния ден за обстрел на градове в Украйна, Министерството на защитата на Русия съобщи, че нейната цел е военната инфраструктура, а не цивилното население.

Въпреки военните дейности през днешния ден външният министър Сергей Лавров Лавров съобщи, че към момента има място за разговор по отношение на обстановката в Украйна и Москва е подготвена за този разговор.

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков на въпрос по отношение на бъдещата орис на политическото управление на Украйна съобщи, че тази орис е в ръцете на украинския народ.

Путин през днешния ден сподели, че има вяра във военните сили на Русия и се обърна към съветския народ, към политическия хайлайф, че Русия би трябвало да бъде единна към отбрана на националните сили в страната.

„ Републики в Донбас помолиха Русия за помощ. Разреших специфична военна интервенция. Същевременно Русия, дори и след разпада на Съветския съюз и загубата на забележителна част от нуклеарния капацитет, през днешния ден е една от най-мощните нуклеарни страни. Нещо повече – има избрани прерогативи с най-новите типове въоръжения. Затова никой не би трябвало да се съмнява, че директно нахлуване против нашата страна ще докара до погром и ужасни последици за всеки евентуален агресор. В нашите проекти не влиза окупация на украински територии. Ние на никого и нищо не се каним да постановяваме със мощ “, сподели Владимир Путин.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР