В интервюто си пред Опра Уинфри, Меган и Хари съобщиха,

...
В интервюто си пред Опра Уинфри, Меган и Хари съобщиха,
Коментари Харесай

Как Меган и Хари ще кръстят второто си дете

В изявлението си пред Опра Уинфри, Меган и Хари оповестиха, че второто им дете ще бъде момиче. Малко по-късно незабавно започнаха догатките за името и букмейкърите към този момент пуснаха прогнозите си по какъв начин най-вероятно херцозите на Съсекс ще нарекат детето си.

Името Александра е маркирано като любимец, защото се счита, че двойката може да избере друго име, започващо с буквата А, след раждането на сина им Арчи Харисън.
Според друга версия детето може да бъде кръстено на английската кралица Елизабет II.

Вероятността детето да получи името на починалата майка на принц Хари – принцеса Даяна, е 10:1. Това мнение споделят от две букмейкърски организации.

Името Дория, както се споделя майката на Меган Маркъл, е оценено с 25:1.

Името Алегра остава кандидат с 11:1, защото се оповестява, че починалата принцеса Даяна е харесвала името и е щяла да го избере, в случай че в миналото е имала лична щерка.

В същото време
букмейкърите признават, че не са съумели да плануват по какъв начин Меган и Хари ще кръстят първото си дете. То получи името Арчи, което не беше в описите им. Затова
експертите и в този момент допускат, че Меган и принц Хари могат да изберат по-традиционно име за второто си дете.

Херцогинята на Съсекс не е уточнявала по кое време тъкмо чакат щастливото събитие, само че се счита, че събитието ще бъде през лятото и по-конкретни юли месец.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР