В Индонезия много популярният гримьор Ари може да превърне всяка

...
В Индонезия много популярният гримьор Ари може да превърне всяка
Коментари Харесай

Талантлив стилист превърнал възрастна жена в истинска принцеса

В Индонезия доста известният гримьор Ари може да трансформира всяка дама в същинска хубавица. Една от последните клиентки на майстора била 60-годишна жена, която след грима станала като индонезийска принцеса.

И това за следващ път потвърди, че Ари е кадърен да преобрази всеки от човек  на всяка възраст. Ари постоянно разгласява фотоси и видеоклипове с указания за гримиране и измененията на своите клиенти, а работата с по-възрастните дами е изключително впечатляваща.

 визия-промяна

Човекът изяснява, че всички трансформации не са знамение, а лишават доста време, старателна и сложна работа. Във всеки случай всички трансформации, които показва младият и надарен гримьор, са изненадващи и възхитителни.

 грим-промяна

Младият човек показа фотоси от обществената мрежа, които ясно демонстрират трансформацията на неговата клиентка. Гримът подмладил клиентката с най-малко 20 години. Гримьорът скрил напълно потъмняването и бръчките, изравнил тона на лицето и придал прохлада.

 грим

Майсторът постигнал идеалния загар благодарение на основа с плътна текстура и консилер. Същите средства помогнали да се маскират всички недостатъци. За своята 60-годишна клиентка Ари избрал два облика едновременно: за сватбена гала и за церемония вечеря.

 пълна-промяна

И двете варианти наподобяват необикновено! Не всички имат вяра, че благодарение на способния професионален грим можете доста да подмладите външния си тип.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР