В Холивуд май започва да става практика да изтриват неудобните,

...
В Холивуд май започва да става практика да изтриват неудобните,
Коментари Харесай

Искат да изтрият Мат Деймън

В Холивуд май стартира да става процедура да изтриват неуместните, скандалните, прегрешилите артисти от филмите. Да няма никаква диря от тях, да не се накърняват възприятията (а несъмнено и печалбите) на някои хора. След като единствено за няколко седмици съумяха да отстранен Кевин Спейси от кино лентата на Ридли Скот „ All the Money in the World “ и да презаснемат всички подиуми с негово присъединяване, само че към този момент с Кристофър Плъмър в ролята, значи всичко е допустимо.

Е, този път Мат Деймън е застрашен от заличаване, освен това без да е полов принудител. Просто сгреши с това, че се изрече уклончиво, а не с нужната решителност, по отношение на мъжете насилници в Холивуд, че трябвало да се прави разлика сред пошляпване по дупето и обезчестяване или малтретиране на деца. В момента има петиция, подписана от над 13 хиляди души, за изтриването му от кино лентата “Ocean`s 8 “, където всички основни функции са поверени на дами – Сандра Бълок, Кейт Бланшет, Риана, Ан Хатауей, Хелена Бонам Картър и други.

Петицията е изпратена до Джордж Клуни и Стивън Содърбърг, които са продуценти на кино лентата, а също така са доста близки другари на Мат Деймън. Дали ще се съобразят с нея следва да разберем.

Източник: eva.bg

Снимка: getty images/guliver
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР