В Германия продължава бурята около отказването на Месут Йозил от

...
В Германия продължава бурята около отказването на Месут Йозил от
Коментари Харесай

Агентът на Йозил нападна Хьонес

В Германия продължава бурята към отказването на Месут Йозил от националния тим. Футболистът разгласи това свое решение като уточни за претекст расизъм и дискриминация поради турския му генезис. Проблемите на Йозил започнаха поради взаимна фотография с турския президент Реджеп Тайип Ердоган, който не е одобряван еднопосочно в Европа.

Ден след публикуването на откритото писмо на Йозил президентът на Байерн Мюнхен Ули Хьонес изрази наслада от решението му.

“Щастлив съм, че този фантом си потегли. От години играе по този начин. Не се бори от Световното през 2014 година. А в този момент сподели наср.ната си игра и след фотографията с Ердоган”, съобщи босът на баварците, представен от Bild.

" Коментарът на Хьонес не кореспондира с действителния проблем. Той се пробва да отвлече вниманието от казуса с расизма и дискриминирането в Германия, който стои доста остро ", разяснява в отговор сътрудникът на играча Еркут Согут.

" Статистиката на Йозил за Бундестима приказва сама за себе си - 23 гола и 40 асистенции. Йозил е ставал пет пъти Футболист номер 1 на Германия, три от които след Мондиал 2014. Как може фантом да печели трофеи и награди? Месут сътвори повече положения на Мондиал 2018 от всеки различен. Защо Хьонес не разяснява представянето на играчите на Байерн на международното? Те бяха цели осем. Щом Йозил е слаб футболист, какво виждат в него по-големи експерти от Хьонес като Йоаким Льов, Арсен Венгер и Жозе Моуриньо? ", попита задочно Согут.

Според него с пресилените си мнения Хьонес отвлича вниманието от действителните проблеми, за които никой в Германия не приказва намерено, а точно - расизмът и дискриминирането.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР