В ексклузивно интервю, излъчено по най-големият американски телевизионен канал Fox

...
В ексклузивно интервю, излъчено по най-големият американски телевизионен канал Fox
Коментари Харесай

Орбан: Европейските страни градят ново общество, което няма да свърши добре

В извънредно изявление, излъчено по най-големият американски ефирен канал Fox News, министър-председателят на Унгария Виктор Орбан се срещна с Тъкър Карлсън, най -популярния водещ в американския праймтайм, с цел да обсъдят няколко належащи въпроса, предава " Фокус ".

Започвайки с тематиката за миграцията, министър председателят Орбан съобщи, че прекъсването на мигрантите, които не са имали никакво позволение да влизат на територията на Унгария през 2015 година, е „ единственото рационално държание “. „ Не можете да кажете просто, добре, това е хубава страна, бих желал да дойда тук и да пребивавам тук, тъй като ще имам по-хубав живот. Не е човешко право да идвате тук. Няма по какъв начин, тъй като това е нашата земя. Това е нация, това е общественост [със] фамилии, историческа традиция, език “, сподели Орбан.
 Министър: Полша би трябвало да остане член на Европейски Съюз, само че не непременно Министър: Полша би трябвало да остане член на Европейски Съюз, само че не непременно
Полша не би трябвало да бъде част от Европейския съюз непременно, сподели полският министър на правораздаването Збигнев Циобро в изявление, публик...

Според премиера доста европейски страни са решили да отворят нова глава в своята история. Те го назовават „ ново общество “, което е пост-християнски, постнационален конструкт. Те твърдо имат вяра, че е добре, в случай че разнообразни общности, мюсюлмани и християни, са смесени.

„ Резултатът от това няма да е добър. Няма отговор, дали ще бъде положително или неприятно, само че мисля, че е доста рисковано и възможностите нещата да не тръгнат на добре, а доста на зле, е явен. И всяка нация има право да поеме този риск или да отхвърли този риск. Ние, унгарците, взехме решение да не поемаме риска да объркваме обществото си. Това е повода да нападат Унгария, толкоз мощно “, безапелационен е Орбан.

Тъкър Карлсън напомни, че президентът на Съединени американски щати Джо Байдън назова унгарския министър председател „ тоталитарен бандит “ в предизборната си акция предходната година. В отговор на прословутата забележка, министър председателят Орбан означи, че доста унгарци са реагирали, като са попитали „ Кой е този човек, който споделя това? “ „ Добре, той е президент на Съединените щати, тъй че би трябвало да го вземем на съществено. Но по този начин или другояче той е човек, който не приказва нашия език и има доста лимитирани знания за Унгария “, уточни министър-председателят, добавяйки, че забележката на Байдън е„ персонална засегнатост за всички унгарци “.

Според премиера Орбан повода Байдън да отдели Унгария и Полша е техният триумф. „ Западните либерали не могат да одобряват, че вътре в западната цивилизация има консервативна национална опция, която е по-успешна в всекидневието от демократичните “, сподели министър председателят, наричайки Унгария образец за обстоятелството, че една страна, учредена на обичайните полезности, националната еднаквост и християнството би моглада бъде сполучлива и от време на време даже по-успешна от ляво демократично държавно управление.
 Европейски Съюз е смутен поради обстановката по границата на Беларус с Литва Европейски Съюз е смутен поради обстановката по границата на Беларус с Литва
Външнополитическата работа на Европейски Съюз извика на диалог краткотрайно ръководещия посолството на Беларус в Брюксел, с цел да изрази безпокойството...

Анализирайки актуалните трендове и гледайки в бъдещето, министър председателят Орбан означи, че доста християнски, консервативни фамилии, които са почнали да мислят, че Западна Европа към този момент не е задоволително безвредна, се реалокират в Унгария. „ Бъдещето [в Западна Европа] е несигурно “, сподели министър председателят, добавяйки, че „ не можем да изключим бъдеще вевропейската история, когато ще има нова миграция от Запад на Изток в границите на Европа “.

Още от ЕВРОПА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР