В ДНК-то ни е да се справяме в трудни моменти

...
В ДНК-то ни е да се справяме в трудни моменти
Коментари Харесай

Андрей Новаков: България не е блато, а Райска градина

В ДНК-то ни е да се оправяме в сложни моменти – заболявания, атентати, здравни рецесии, стопански рецесии. Ние сме партия-парадокс, тъй като вършим по този начин, че на идващите ръководещи след нас да им бъде елементарно. Това съобщи евродепутатът Андрей Новаков  Андрей Новаков Андрей Новаков е български политик от партия ГЕРБ и евродепутат в групата на Европейската национална по време на изказването си на Националната конференция на ГЕРБ в "София тех парк ".

,,Ако бях излязъл на тази сцена през 2010 година и някой ми беше споделил, че през днешния ден пенсиите и заплатите ще са двойни, че ще имаме най-ниските налози в Европа и че България най-добре ще се оправи с световната пандемия, надали щях да му повярвам'', сподели още Новаков.

Тази нация е претърпяла войни, робства, три национални произшествия. Ето за какво е време да си вдигнем главата, а не юмрука. България не е тресавище, а райска градина. Превърнахме хубавичко работа в вяра, показа евродепутатът и добави, че въпреки всичко има и още работа за извършване.

,,В момента текат процеси – има младежи, които се интересуват накъде ще тръгне България. Трябва да намерим общ език с тях и да създадем идната крачка, с цел да може дружно да съграждаме'', уточни Андрей Новаков  Андрей Новаков Андрей Новаков е български политик от партия ГЕРБ и евродепутат в групата на Европейската национална и прикани актива на ГЕРБ да работи със самочувствие, храброст и упоритост за просперитета на страната.

Бог да пази България!, приключи словото си евродепутатът от ГЕРБ-ЕНП.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР