В днешно време е все по-трудно да разграничим лъжата от

...
В днешно време е все по-трудно да разграничим лъжата от
Коментари Харесай

9-те изречения, които половинката ви ще ви каже, ако ви обича истински

В днешно време е все по-трудно да разграничим лъжата от истината, откровените усеща от подправените, споделената обич от илюзията. Но има някои черти от държанието на мъжа, които издават откровените му усеща.

Най-често това са дребни жестове и изречения, които произнася, ако в действителност ви цени и желае вашето мнение. Нека забележим кои са тези 9 изречения, посредством които можете да разберете, че половинката ви ви обича същински:

„ Какво мислиш? “

Ако той се допитва до вас преди закупуването на дадена движимост или изпълняването на проект, значи ви почита и цени мнението ви високо. В подобен случай не трябва да се притеснявате дали любовта му не е откровена.

„ Подкрепям те “

Мъжът застава компактно зад дамата, която обича. Ако ви показа тези думи и ви каже, че каквото и да става ще е до вас – знайте, вие в действителност сте значима част от живота му и заемате особено място в сърцето му.

„ Прости ми “

Всеки мъж изпитва компликация при признаването на грешките си, само че когато в действителност цени дамата до себе си, той няма да прикрива минусите си и ще е податлив да потърси вашата амнистия.

„ Ще успееш “

Вашият сътрудник е най-голямата ви поддръжка и е сигурен във вашия триумф. Той непрекъснато ви нахъсва и стимулира, оказва помощ ви да осъществите фантазиите си – сигурно е бясно влюбен във вас, не го изпускайте!

„ Аз ще се погрижа за това “

Мъжете обичат да демонстрират на обичаната си, че са мощният пол и постоянно ще се стараят да извършват по-сложните задания и да ви избавят от проблеми и паники.

„ Винаги ме разсмиваш “

По този метод мъжът ви демонстрира, че компанията ви му е приятна, изпълвате дните му с наслада и веселба посредством вашия комизъм. Според проучвания, двойките, които се смеят заедното, остават по-дълго време влюбени.

„ Вярвам ти “
 Какво е обич или многото лица на любовта Какво е обич или многото лица на любовта
Чувство, страст, магия, химия или съзнателен избор на сътрудник, с който да споделиш пътя си? Какво е любовта? Многолика, издигаща ни на к...

Доверието е може би нещото, което се построява най-трудно. А когато мъж ви удостовери, че ви има вяра – знайте, той същински ви обича и към този момент е податлив да ви разкрие всяка парченце от себе си.

„ Знам “

Толкова просто звучи, а има подобен прикрит смисъл – мъжът по този метод ви демонстрира, че той планува дейностите ви, усеща възприятията и страстите ви, знае какво ще кажете. Той ви познава толкоз добре, че не е нужно да прекарвате часове в пояснения. Той знае по какъв начин да ви накара да се почувствате добре, да усъвършенства настроението ви и така нататък

„ Обичам те “

Няма по-сигурен знак от любовта на един мъж от тези две думички. Той няма да ги изрече, в случай че не е сигурен в възприятията си, тъй че, дами, умерено – в действителност ви обича.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР