В Ботевград ще остане засиленото полицейско присъствие. Това обяви главният

...
В Ботевград ще остане засиленото полицейско присъствие. Това обяви главният
Коментари Харесай

Полицейското присъствие остава засилено в Ботевград

В Ботевград ще остане засиленото полицейско наличие. Това разгласи основният секретар на Министерство на вътрешните работи основен комисар Младен Маринов от парламентарната естрада във връзка със снощната престрелка в града и обстановката там в момента, предава Българска национална телевизия.

Той осведоми, че е формирано досъдебно произвеждане. Продължават издирвателните мероприятия и на втория избягал от Централния софийски затвор нарушител.

На 5 юни в 23.02 ч. в оперативния дежурен център на Областната дирекция на МВР-София е получен сигнал, че мъж на 39 години от Ботевград е прострелян и е превозен в Спешния център на локалната болница, изясни Младенов.

Незабавно се провеждат оперативните сили на Министерство на вътрешните работи, местопроизшествието е посетено от оперативната група на Областната дирекция на МВР-София, осъществен е оглед на натрупа, дактилоскопска експертиза и е открито, че това е " отклонилият се при изтърпяване на наказването " отнемане от независимост " Владимир Пелов Стефанов ".
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР