България има шанс да бъде приета в еврозоната от 1

...
България има шанс да бъде приета в еврозоната от 1
Коментари Харесай

Новата икономика: България в еврозоната - кога?

България има късмет да бъде призната в еврозоната от 1 януари 2025 година, само че въпросът опира до политическа воля. Така някогашният вицепремиер и сегашен президент на Българската Си Еф Ей (CFA) асоциация Николай Василев заключи още в задатък по кое време България може да стане част от еврозоната.

Въпросът " България в еврозоната, по кое време? " беше мотото на конференцията, проведена от Асоциацията на почетните консули в България, Българската Си Еф Ей (CFA) асоциация и Асоциацията на банките в България дне в София, събрала български и задгранични специалисти, представители на банковия и политическия хайлайф.

Сред участниците във форума бяха шефът на Българска народна банка Димитър Радев и служебният министър на стопанската система и промишлеността Петко Николов, някогашният канцлер на Австрия Волфганг Шусел, Джоузеф Мускат, някогашен министър-председател на Малта и Адриан Нъстасе, някогашен министър-председател на Румъния, Михалис Сарис, някогашен министър на финансите на Кипър и Джордж Заняс, някогашен министър на финансите на Гърция.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР