В Австралия се очаква сериозна терористична атака, предупреди заместник-комисарят на

...
В Австралия се очаква сериозна терористична атака, предупреди заместник-комисарят на
Коментари Харесай

Висш полицай очаква сериозна терористична атака в Австралия

В Австралия се чака сериозна терористична офанзива, предизвести заместник-комисарят на полицията в Нов Южен Уелс Марк Мърдок в изявление за в. " Дейли Телеграф ".
" Не ми се желае да приказвам за това, само че ще има огромен терористичен акт, това е неизбежно ", сподели Мърдок, който управлява работата на антитерористичното звено на полицията на най-гъстонаселения австралийски щат, в който е и най-големият град в страната - Сидни. " Независимо от всичко, което сме създали, макар положителната работа на правоохранителните органи и разследващите служби, не желая да втълпявам ненужни страхове в обществото, само че съм задължен да призная, че това ще се случи ", добави висшият полицейски чиновник.
Според него, един от главните проблеми в работата на антитерористичните звена на полицията и специфичните служби е невъзможността да се предотврати потреблението на интернет и обществените мрежи от радикалните групи за рекрутиране на младежи. " Можем да разгадаем единствено тези проблеми, които са ни известни, само че не и тези, за които не знаем, и тук се крие главната заплаха ", признава Мърдок.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР