В Ант-Мен (2015 г.) Скот Ланг (Пол Ръд) трябваше да

...
В Ант-Мен (2015 г.) Скот Ланг (Пол Ръд) трябваше да
Коментари Харесай

Коя е жената в костюма на Осата

В " Ант-Мен " (2015 г.) Скот Ланг (Пол Ръд) трябваше да овладее силите и опциите, които костюмът му на мравка дава. Добре му се получаваше, само че си личеше, че има потребност от помощ, а от кое място ще я получи, загатна краят на кино лентата.

 Нов филмов откъс на
Нов филмов откъс на " Ант-мен и Осата "

Какво ни чака

Е, Ант-Мен към този момент си има асистент в лицето и костюма на Осата (Еванджелин Лили). Лили ни направи мощно усещане още в първия филм за супергероя, а в този момент попада в центъра на събитията. Точно това ни предизвика да потърсим любопитни обстоятелства към Осата, по този начин де, Еванджелин Лили.

Публикация, споделена от Evangeline Lilly (@evangelinelillyofficial) на Юли 5, 2018 в 3:29 PDT

Еванджелин Лили е родена през 1979 година, само че при нея нещата надалеч не са били розови и лесни. За известно време се подвизава като модел, с цел да заплаща образованието си.

Според IMDb, с изключение на британски, Лили владее и френски, а в свободното си време обича да чете, написа, рисува и прави дълги разходки измежду природата.

Публикация, споделена от Evangeline Lilly (@evangelinelillyofficial) на Юни 28, 2018 в 7:29 PDT

Тя има британски и ирландски корени. Баща ѝ е бранш в Кения, тъй като родителите му са били на задача в Африка. Самата Еванджелин стартира да се снима в сериали още през 1997 година, само че функциите са дребни, а възнаграждението - още по-малко.

Големият си пробив актрисата прави със сериала " Изгубени " (2004-2010 г.). Там тя играе Кейт и взе участие в цели 118 епизода.

Публикация, споделена от Evangeline Lilly (@evangelinelillyofficial) на Апр 5, 2018 в 7:49 PDT

Преди " Изгубени " обаче на Еванджелин Лили ѝ се постанова да работи и като сервитьорка и стюардеса. През 2015 година попада в листата на списание FHM за 100-те най-сексапилни дами под номер 75.

 Кой е индивидът зад маската на Черната пантера
Кой е индивидът зад маската на Черната пантера

Пътят на Чадуик Боузман

Пред Balance обаче тя споделя, че доста мъчно се е справила със славата, която я е връхлетяла след триумфа на сериала.

След като през 2010 година " Изгубени " завършва, тя е била уверена, че желае да прекъсне актьорската си кариера. В идващите две години се изолира изцяло и ражда първото от двете си деца.

Публикация, споделена от Evangeline Lilly (@evangelinelillyofficial) на Мар 30, 2018 в 1:07 PDT

Тогава обаче с нея се свързва Питър Джаксън с предложение, което Лили не може да откаже - да взе участие в " Хобит ".

И по този начин Лили има съществена роля в " Хобит: Пущинакът на Смог " (2013 г.) и в " Хобит: Битката на петте армии " (2014 г.). Преди тези два кино лентата Еванджелин си партнира с Хю Джакман в " Жива стомана " .


Всичко, което знаем за " Ант-Мен и Осата "

Малко обяснения преди премиерата

Следващият филм, в който ще забележим Еванджелин Лили, е за Отмъстителите , който към момента си няма заглавие, само че ще разберем какво ще се случи след прословутото тракване на Танос .
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР