Наследството на Диего Чара в Мейджър Лийг Сокър не са

...
Наследството на Диего Чара в Мейджър Лийг Сокър не са
Коментари Харесай

Чара от Тимбърс се готви за съперник Саундърс, който може да се похвали с рекорд на MLS за игри с клуб от редовния сезон

Наследството на Диего Чара в Мейджър Лийг Сокър не са единствено фауловете, за които толкоз постоянно се желае. Това е дълголетието му.

И тази усмивка.

Чара и Портланд Тимбърс ще бъдат домакини на дългогодишния противник за Купата на Каскадия Сиатъл в неделя. Това ще бъде 33-ият мач в кариерата на 38-годишния колумбийски халф от постоянния сезон против Саундърс.

„ Лоялен е страхотна дума, с цел да ме опише “, сподели той. „ Да играя толкоз доста години за Тимбърс, мисля, че беше фантастично. Имаме страхотни почитатели. Подкрепата от тях значи доста за мен. “

Чара сложи върха на MLS за постоянни сезонни участия с един клуб преди две седмици, когато стартира против LAFC. Това беше неговият 377-и мач с Тимбърс, надминавайки върха на Крис Уондоловски от 376, подложен със Сан Хосе Еърткуейкс.

Той също получи двойка жълти коли в мача и беше изпъден, което означаваше, че не игра предишния уикенд, когато Тимбърс паднаха с 2-0 от Шарлът.

В момента Чара е в своя 14-ти сезон с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР