Утре ще е погребението на загиналия на тестове в Хърватия

...
Утре ще е погребението на загиналия на тестове в Хърватия
Коментари Харесай

Погребението на Крейг Брийн ще е утре

Утре ще е погребението на починалия на проби в Хърватия предходната седмица водач на Хюндай Крейг Брийн. Семейството му чакаше тялото на водача да бъде освободено от моргата в Хърватия след аутопсията, с цел да насрочи погребението. Службата в памет на Брийн може да се гледа на следващия ден от 14:45 часа тук.

Колеги на Брийн, автомобилни водачи и негови другари от цяло свят през вчерашния ден и през днешния ден посещават дома на семейство Брийн в Уотърфорд. Шефовете на Хюндай към момента не са решили дали отборът ще започва в рали “Хърватия ” в края на тази седмица, като в случай че взе участие, то ще е единствено с двама водачи: Тиери Нювил и Есапека Лапи.

Тепърва следва да забележим по какъв начин другите водачи и тимове ще почетат паметта на Брийн в хода на ралито, а цялото съревнование в Хърватия ще мине под сянката на спомените за 33-годишния водач.
 Крейг Брийн почина след случай по време на тест Крейг Брийн почина след случай по време на тест
Според неофициална информация, Брийн е умрял, откакто дървен прът от оградата, в която се удари колата му, е пробил челното стъкло и е блъснал водача.
 Отложиха ирландско рали след гибелта на Крейг Брийн Отложиха ирландско рали след гибелта на Крейг Брийн
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР