Утре сдружение Червени сърца ще чества два юбилея, а след

...
Утре сдружение Червени сърца ще чества два юбилея, а след
Коментари Харесай

Средствата от търг за продажба на картини на армейски легенди отиват при ВК ЦСКА

Утре съдружие " Червени сърца " ще празнува два юбилея, а след формалната част във Военния клуб ще се организира и търг за продажба на картини на армейски митове. Събраните средства ще бъдат дарени на Волейболен клуб ЦСКА

Във вторник - 29 октомври, от 18:15 часа в Централния боен клуб ще стартира честването на два армейски юбилея - 30 години от полуфинала за Купата на носителите на национални купи с Барселона и 10 години от основаването на Сдружение " Червени сърца ". Събитието се провежда от Сдружението, взаимно с ПФК ЦСКА.

Празника ще уважат митове на ЦСКА от всички типове спорт, представители на управленията на клубовете от Общо събрание на колегиите ЦСКА и сегашни спортисти. Водещ ще бъде Ники Кънчев, а специфичен посетител - любимката на алената общественост Йорданка Христова.

След формалната част, във Военния клуб ще се организира и търг за продажба на картини на армейски митове. Събраните средства ще бъдат дарени на Волейболен клуб ЦСКА. Така за следващ път Червена България ще потвърди, че е единна и дружно може да преодолее всяко затруднение ", пишат от ЦСКА на уеб страницата си.
 Димитров: Има значително процедури към
Димитров: Има значително процедури към " Армията "

" Вярвам, че отсега нататък всичко ще е наред "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР