Установено е, че растенията, освен че носят ползи за здравето,

...
Установено е, че растенията, освен че носят ползи за здравето,
Коментари Харесай

Тези 5 растения ще донесат щастие в дома ви

Установено е, че растенията, като се изключи че носят изгоди за здравето, могат да привлекат в живота ни благополучие и шанс. Според астролозите пет растения ще внесат триумф и благополучие в дома ни през 2023 г.  Ето кои са те...



Бамбук
Според фън шуй, бамбукът носи в дома шанс, изключително, в случай че е дарен, в случай че е подарък. Ако дадете на някого бамбук, това значи, че му желаете разцвет, благосъстояние и благополучие. Стъблото му символизира обич и здраве. А клонките са знак на благополучие, благосъстояние, дългоденствие. Броят на стъблата на бамбука също има своето значение. Две са за обич, 3 или 5 - за благосъстояние, а 7 са благопожелание за здраве.

Орлов нокът
Това е едно от най-известните растения във фън шуй. Нарича се " орлови нокти " или " дърво на шанса ". Ако се сложи в югоизточната част на къщата, фамилията в никакъв случай няма да има парични усложнения.



Босилек
Босилекът, с изключение на фалшификация, е и знак на финансовото благоденствие. Смята се, че който държи босилек в портфейла си, ще има шанс във финансов проект. А в случай че засадите босилек към къщата си, злите сили няма да могат да я приближат. Босилекът пази притежателя на дома, привличайки шанс и обилие в дома.

Сансевиера
Това красиво растение има способността да филтрира въздуха. Освен това е знак на силата, на могъществото. Листата му, наподобяващи на меч, пазят фамилията от неприятен шанс. То носи на притежателя си мощна воля, увереност, както в работата, по този начин и в живота. Помага да привлечете шанс и благосъстояние в фамилията.



Мирна лилия или спатифилум
Няма по-добро цвете за тези, които се пробват да реализират баланс в живота си. Мирната лилия е известна като едно от най-хубавите растения за възстановяване качеството на въздуха, унищожаване на токсините и понижаване на алергените.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР