Има вярвания, които се предават от поколение на поколение. Така

...
Има вярвания, които се предават от поколение на поколение. Така
Коментари Харесай

Как да привлечете пари в дома си с най-обикновена метла

Има вярвания, които се предават от потомство на потомство. Така се образуват суеверията. Като да вземем за пример това, че разсипването на сол е знак за неволя, а в случай че черна котка пресече пътя, денят може да е несполучлив.

Но множеството от поверията са свързани с дома и семейството. Така да вземем за пример доста хора поддърта естетика в дома, вярвайки, че това пренарежда енергийните потоци по този начин, че да бъдат привлечени материалните богатства. Други пък оставят в североизточния ъгъл купичка с ориз и монети също за замогване.

Но знаете ли, че има поверия, свързани с метлата? С помощта на това малко средство за измитане на мърсотията се оказва, че можете да привлечете пари в къщата. Как тъкмо може да се случи това:



Сменяйте постоянно и поставяйте по специфичен метод

За да придобие вълшебното свойство да притегля имане в дома, метлата би трябвало постоянно да се подменя с нова. Купувайте такава най-малко един път в годината. След всяко измитане е добре метлата да бъде подробно почиствана от всякаква полепнала нечистотия по нея. Най-добре е да поставите метлата с дръжката надолу и необятния край нагоре. Тогава в дома постоянно ще има благосъстояние и разцвет.



Съхранение на метлата

Важно е да знаете още, че метла би трябвало да се съхранява в кухнята, а не в банята или тоалетната. Старите метли не би трябвало да се оставят вкъщи. По-добре е да ги изхвърлите незабавно, в случай че още ги кътате някъде из ъглите на дома. Това също е значимо, тъй като съхранението на две метли вкъщи е неприятна прокоба. Вярва се, че те ще разпилян благосъстоянието и то ще изтече отвън дома. Това ще докара стопаните му до материални загуби и обедняване.

Метете от прага до центъра на стаята

Оказва се, че има значение освен къде да съхраняваме метлата, само че и по какъв начин да метем. Обикновено всички го вършат по един и същи метод - от единия завършек на стаята до другия, изхвърляйки боклука през вратата. Но в случай че желаете да привлечете пари в дома, би трябвало да знаете, че това е неправилният метод. Правилният метод е да метете от изхода към центъра на дома или от външните краища към средата на стаята. 



Сватбена прокоба с метла за ботаство и разцвет

Този знак не би трябвало да се следи толкоз постоянно, тъй като женитба не се случва всеки ден. И по този начин, счита се, че с цел да се притегли просперитета и благоденствието в младото семейство, би трябвало да се извърши необикновен обред. Според него гостите би трябвало да хвърлят монети на пода. След това булката би трябвало да ги опустоши с метла и лопатка, след което да ги сложи в буркан и там да ги съхранява вкъщи на видно място. Тогава фамилията няма да знае финансови усложнения.

Разбира се, през днешния ден малко хора употребяват метла. Повечето от нас разчитат на прахосмукачка, а в някои домове към този момент даже и на... роботи, които ще почистят пода вместотях. Въпреки това, в случай че към момента имате метла у дома, имайте едно мислено и се възползвайте от горните вълшебен техники. Със сигурност ще извлечете изгода от тях, твърдят старите хора.



 

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР