Успех на ГЕРБ на европейските избори през пролетта ще ни

...
Успех на ГЕРБ на европейските избори през пролетта ще ни
Коментари Харесай

Цветанов: Победим ли на евроизбори, БСП ще изпадне в хаос

Успех на ГЕРБ на европейските избори напролет ще ни сътвори доста положителни условия за работа за локалния избор. Ние ще имаме психическото преимущество и нужното успокоение, а Българска социалистическа партия ще изпадне в безпорядък.
Това съобщи ръководителят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов по време на среща със структурата на ГЕРБ-София. На нея участваха районните ръководители на ГЕРБ в столицата, народните представители от ГЕРБ-София, общинските съветници, кметове на столични региони, както и кметове на кметства. Това е първата среща на структурата за 2019 година, с която на процедура стартира подготовката за идните избори.
„ В интерес на ГЕРБ е Корнелия Нинова да остане ръководител на Българска социалистическа партия до европейския избор, тъй като тя се държи нападателно и недържавнически, а хората го виждат. Загубят ли евроизборите, в Българска социалистическа партия ще започват необратими процеси. Там има напрежение, което не поисквам на нито една партия “, показа Цветанов по време на срещата. Той изясни, че Българска социалистическа партия и Нинова ще стават даже по-агресивни, тъй като изборите наближават, а те нямат какво да покажат. „ Те нямат опция. Нямат действителна стратегия, с която да излязат пред хората и да покажат, че са по-добри от нас. Представянето на тяхната „ визия “ е било доста едва. На някои места пред хората даже са заставали депутати, които не са от този район. Какво те знаят за проблемите не локалните? “, попита той.
„ Ето по тази причина е значимо да сме обединени и да бъдем измежду хората, където да разпространяваме какво вършим. Има с какво да се похвалим, дано го покажем. Да противодействаме на подправените вести с същински “, прикани ръководителят на ПГ на ГЕРБ. В тази връзка той изясни каква ще бъде главната цел на гражданския разговор „ Европа в нашия дом “, който ГЕРБ провежда и който стартира скоро. „ Искаме да покажем какво е направено в България с помощта на европейската взаимност “, добави той. Цветанов означи, че това ще бъде отговорът на ГЕРБ на компроматната война на Българска социалистическа партия, която занапред ще се разгърне. „ Трябва да убедим хората, че точно ЕНП може да изведе Европа до дълготраен напредък и разцвет “, сподели още зам.-председателят на ПГ.
„ Три неща ще са основни за триумфа ни на идните избори. Това са работата, самодейностите и връзката. Те вървят ръка за ръка. Ще продължим да работим и да подобряваме средата за живот, а посредством самодейностите ще разпространяваме резултатите “, изясни кметът на София и зам.-председател на ГЕРБ Йорданка Фандъкова. По думите й от връзката на всички от ГЕРБ-София с хората би трябвало да се създадат заключения за ползите и желанията им и на база на тях да се очертаят целите.
Областният координатор на ГЕРБ-София Цветомир Паунов акцентира, че столичната конструкция на партията е формирана единствено от спечелили и че е убеден, че на идните избори те ще продължат победната серия.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР