Усмихнатият крал Чарлз се върна в Сандрингам, след като се

...
Усмихнатият крал Чарлз се върна в Сандрингам, след като се
Коментари Харесай

Първа среща след 9 месеца: принц Хари се видя с крал Чарлз след новините за болестта му

Усмихнатият крал Чарлз се върна в Сандрингам, откакто се срещна със сина си принц Хари за по-малко от час в първата им среща лице в лице от девет месеца.

Чарлз и кралица Камила бяха видени да махат на тълпите, до момента в който напускаха Кларънс Хаус в Лондон със служебна кола в 15:35 ч., преди да заловен хеликоптер за Норфолк. Хеликоптерът на монарха кацна по-малко от час по-късно в кралското имение към 16:20 часа, оповестяват от Daily Mail.

Снимки демонстрират как хеликоптерът се спуска до имението на краля - там, където фамилията се събра да чества Коледа единствено преди два месеца.

Хари беше видян да влиза с колата си през портите на Кларънс Хаус в 14:45. Принцът бързо се запъти към родната Великобритания след 11-часов полет от Калифорния, часове откакто стана ясно, че татко му е диагностициран с раково заболяване седмица откакто претърпя интервенция за уголемена простата.  Съпругата на принца, херцогинята на Съсекс Меган Маркъл, и децата им Арчи и Лилибет останаха в Калифорния.

Твърди се, че 75-годишният Чарлз е „ в добра форма “ след лекуване по-рано във вторник за неизяснен тип рак. Кралският хеликоптер беше забелязан да идва в Сандрингам малко преди 17:00 часа, пишат още от Daily Mail.
                             

Не е известно дали Хари ще остане в центъра на Лондон или в Уиндзор по време на визитата си. Най-вероятно той ще отседне във Фрогмор Котидж - имението, което той и брачната половинка му трябваше да изоставен предишния юни.

Експерти споделиха, че се надяват пътуването на Хари да е „ знак за помирение “ с Чарлз, само че има малко признаци за доближаване с брат му Уилям. Източник, непосредствен до принца на Уелс, сподели, че „ няма проекти “ за среща сред двамата братя. 
 Блясък, който остава - новото ни обичано червило ROUGE DIOR LACQUER Edna предлага Блясък, който остава - новото ни обичано червило ROUGE DIOR LACQUER
Източникът сподели пред The Mirror: „ Основният фокус на принца е върху брачната половинка му, която се възвръща от интервенция, трите му деца и в този момент татко му. Няма проекти визитата на Хари да работи като средство за помиряване. “

Междувременно за Чарлз се оповестява, че е „ в добра форма “ и в постоянен контакт с по-големия си наследник Уилям.

„ Той е в нормалната си добра форма във всяко отношение, просто е малко отчаян, че положението му е повлияло освен на личните му проекти, само че и на непознатите “ , сподели източник от двореца пред Telegraph.
                             

Хари излетя от Лос Анджелис за Лондон в понеделник вечер, откакто Чарлз му се е обадил персонално, с цел да му заяви тежката новина за заболяването му.

Луксозен Range Rover, за който се смяташе, че транспортира кралската персона, беше забелязан да идва във ВИП терминала на летището в Лос Анджелис в понеделник. Принцът се качи на най-ранния полет, с цел да може да бъде в Лондон до обяд.

Хари беше съпроводен от полицейска защита макар продължаващия му спор с Министерството на вътрешните работи.
                             

Журналистът на Daily Mail Ричард Идън написа във вторник в X (бившият Туитър): „ След полета си от 5000 благи от Лос Анджелис, се счита, че принц Хари е имал къса среща с крал Чарлз, преди Негово Величество да замине за своето леговище в Норфолк, Сандрингам. Ще бъде забавно да забележим какъв брой дълго Хари ще остане в тази страна. "

По-рано кралският коментатор Ричард Фицуилямс сподели, че е извънредно значимо херцогът да покаже взаимност към татко си. „ Сигурен съм, че Хари ще загърби предишното тъкмо в този момент за този сериозен проблем “ , сподели той.

Кристина Кириаку, някогашен прессекретар на краля, сподели: „ Чарлз обожава Хари. Той не искаше това отчуждение. Ако от неприятните вести излезе добра вест и Хари, кралят, кралицата и брат му се съберат отново – какъв брой прелестно. “

В биографията си " Резервен " Хари разкри, че Чарлз е призовал воюващите си синове: „ Моля ви, момчета, не превръщайте последните ми години в злощастие. “

Пътуването на Хари може да бъде стимулирано от тази молба.
 Коронацията на крал Чарлз III  Коронацията на крал Чарлз III  Коронацията на крал Чарлз III  Коронацията на крал Чарлз III
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР