Усмихната и щастлива, Кейти Пери се наслаждава на слънчева плажна

...
Усмихната и щастлива, Кейти Пери се наслаждава на слънчева плажна
Коментари Харесай

Звездна ваканция: Кейти Пери и Орландо Блум се ПОТОПИХА в италианско блаженство

Усмихната и щастлива, Кейти Пери се любува на слънчева плажна отмора с Орландо Блум в Позитано, Италия.

37-годишната американска певица сподели невероятната си фигура в обикновен черен бански, като към нея се причислиха 45-годишният ѝ избраник Орландо, облечен напълно в бяло, и група техни другари за разходка с първокласна яхта.

Кейти и Орландо са сгодени от Свети Валентин, 2019 година, когато той ѝ предложи брак с пръстен, за който се оповестява, че коства 5 милиона $. По време на локдауна двойката приветства първородната си щерка Дейзи Дав, която ще отпразнува втория си рожден ден тази седмица.

Наскоро Кейти призна, че „ несъмнено “ би желала да има още деца с Орландо. И в изявление за списание „ Пийпъл “ 37-годишната поп звезда разкри, че се надява с годеника ѝ да разширят фамилията си. Спомняйки си за първите месеци със свояте дъщеричка, Кейти показа: „ Беше толкоз забавно да имаш дете по време на Ковид, тъй като всичко беше на пауза. “

В момента тя и Орландо живеят с щерка си в Монтесито, Санта Барбара, където са се открили звезди като Опра Уинфри, Елън Дедженеръс, принц Хари и Меган Маркъл.

В галерията можете да видите Кейти и Орландо, които се забавляват заедно в прелестните води към италианския бряг:

 
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР