Млада жена е в кома, след като моторист я блъсна

...
Млада жена е в кома, след като моторист я блъсна
Коментари Харесай

Млада жена е в кома, след като моторист я блъсна на пешеходна пътека в центъра на София


Млада жена е в кома, откакто моторист я блъсна на пешеходна пътека в центъра на София. Моторист е блъснал млада жена на пешеходна пътека в центъра София. Инцидентът се е случил тази заран на бул. „ Васил Левски “. На място са пристигнали полиция и кола за спешна помощ.

От Спешна помощ потвърдиха за сигнала пред bTV и оповестиха, че екипът я е транспортирал до ИСУЛ. Жената е била с тежка черепно-мозъчна контузия, изпаднала е в кома, прибавиха оттова.

Мотоциклетистът е 34-годишен и тестът му за алкохол е негативна, оповестява „ Фокус. Сигналът за тежсия пътен случай е получен към 7:30 часа.

През последното денонощие един човек е умрял, а 21 са ранени при 16 тежки произшествия в страната, оповестиха от Министерство на вътрешните работи. В София са регистрирани 32 леки катастрофи без потърпевши.

От началото на месеца са станали 302 тежки пътнотранспортни катастрофи, при които живота си са изгубили 17 души, а 393-ма са потърпевши.

От началото на годината са регистрирани 2319 произшествия със 131 жертви и 2883-ма ранени.

При съпоставяне с действителните данни за починали през същия интервал на 2023 година, се регистрират 44 по-малко починали участници в придвижването през 2024 година, оповестиха още от Министерство на вътрешните работи.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР