Услугата за микроблогинг Twitter ще предостави на издателите още един

...
Услугата за микроблогинг Twitter ще предостави на издателите още един
Коментари Харесай

От май потребителите на Twitter ще трябва да плащат за достъп до отделни статии

Услугата за микроблогинг Twitter ще даде на издателите още един метод да вършат пари от наличие, в допълнение към нормалния периодически абонамент. Шефът на услугата Илон Мъск разгласи, че от май издателите ще могат да таксуват потребителите на Twitter за достъп до обособени публикации, които разгласяват в обществената мрежа.

„ Тази платформа, която ще бъде пусната идващия месец, ще разреши на медия-издателите да таксуват потребителите за всяка публикация с едно тракване “ – заяви Илон Мъск, добавяйки, че потребителите, които не се абонират за месечен абонамент, ще би трябвало да заплащат повече (отколкото с абонамент) за достъп до изявленията, които може да пожелаят да четат понякога. Всяка публикация обаче надали ще коства колкото месечния абонамент.

Все още обаче няма детайлности по отношение на новата функционалност. По-специално, не се споделя кои сметки и медии ще могат да изискват такса за достъп до техните изявления и какъв ще бъде размерът на комисионната за Twitter. Когато компанията ребрандира своята функционалност Super Follows на Subscriptions, Мъск разгласи, че няма да таксува основателите на наличие през идващите 12 месеца. Миналия петък той даде обещание, че в края на годината Twitter ще понижи цената за абонамент с 10%.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР