Илон Мъск не е впечатлен от езиковия AI модел GPT-4o,

...
Илон Мъск не е впечатлен от езиковия AI модел GPT-4o,
Коментари Харесай

„Докарва до ужас“: Илон Мъск реагира на пускането на GPT-4o от OpenAI

Илон Мъск не е впечатлен от езиковия AI модел GPT-4o, показан от OpenAI. Милиардерът разкритикува демонстрацията на компанията на новия си модел с изкуствен интелект, наименуван GPT-4o, който съгласно него „ докарва до смут “. OpenAI показа новия модел в понеделник и сподели усъвършенстваните му гласови и образни благоприятни условия. GPT-4o действа като цифров помощник и разрешава на потребителите да споделят вербално и образно с бота, тъкмо като с същински човек.

Мъск остави мнения в няколко изявления, които осмиват новата актуализация. Преди това милиардерът съди OpenAI, обвинявайки компанията, че изоставя фундаменталните си правила на фона на многомилиардно партньорство с Microsoft. Той напусна компанията, за чието учредяване оказа помощ през 2018 година, и от този момент непрекъснато я подлага на критика — по-специално за „ левите пристрастия “ на ChatGPT.

Мъск започва конкурентната компания за изкуствен интелект xAI и личния си чатбот Grok. Изпълнителният шеф на Tesla също отдели време, с цел да разяснява обявата на Grok, като сподели, че ботът скоро ще получи „ забележителен ъпдейт “.

Потребителите на обществената мрежа X нес е забавиха с отговора: „ Вие вършиме милиони ужаси дневно, тъй че добре пристигнали в клуба. “

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР