В СВЕТЛИНАТА НА ПРОЖЕКТОРА – Възходът на Кейтлин Кларк до

...
В СВЕТЛИНАТА НА ПРОЖЕКТОРА – Възходът на Кейтлин Кларк до
Коментари Харесай

Бюлетин на Fox News Sports Huddle: Успешният дебют на Кейтлин Кларк в WNBA, Том Брейди е изправен пред угризения на съвестта

В СВЕТЛИНАТА НА ПРОЖЕКТОРА – Възходът на Кейтлин Кларк до звездата притегли невиждано равнище на внимание към женския баскетбол, само че тя има вяра, че има благоприятни условия и за други спортисти да блеснат.

ПЪТУВАНЕ СЪС СТИЛ – Новобранецът на Чикаго Скай Ейнджъл Рийз разгласява селфи по време на неотдавнашен полет преди WNBA, като сподели, че се надява летенето с реклама скоро да остане отдалечен спомен.

НАУЧЕН УРОК – Том Брейди изрази страдание, откакто се съгласи да бъде изпечен, като сподели, че не прави оценка въздействието, което е имало върху децата му.

Според източник се оповестява, че печеното на Том Брейди е „ засегнало “ децата му и е „ надълбоко разочаровало “ някогашната му брачна половинка Жизел Бюндхен. (Tom Brady Instagram/Getty Images)

ИЗГОВОРЯВАНЕ – Китърът на Chiefs Харисън Бъткър провокира дискусия, когато показа възгледите си по разнообразни тематики, в това число аборт, домашен отговорности на дамите и водачеството на президента Байдън по време на встъ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР