Услугата е насочена към онлайн класове и виртуални общности Групови

...
Услугата е насочена към онлайн класове и виртуални общности Групови
Коментари Харесай

Viber пуска групови видео обаждания

Услугата е ориентирана към онлайн класове и виртуални общности

Групови видео позвънявания допълват познатите досега функционалности на Viber
(снимка: Viber)

Потребителите на Viber по целия свят към този момент ще могат да вземат участие във видео позвънявания с до 20 индивида по едно и също време без предел във времето, с цел да удовлетворяват потребността си от видеовръзка за персонални и професионални цели, оповестиха от разработчика на приложението .

Големият триумф на груповите аудио позвънявания е мотив за прибавянето и на видео като функционалност, с което да бъде задоволена възходящата потребност от видео връзка със фамилията, приятелите или сътрудниците, разясниха от Rakuten Viber.

С новата функционалност на Viber за групови видео позвънявания, потребителите могат да вземат участие в готварски курсове или йога практики през приложението, с благоприятни условия за шерване на екран и видео, за мобилни устройства и десктоп.
още по тематиката
Груповите видео позвънявания допълват познатите досега функционалности на Viber – колективен чат с до 250 индивида и групови аудио позвънявания за до 20 консуматори по едно и също време.

За основаване на групово видео позвъняване, потребителят би трябвало само да натисне новия бутон „ видео ” в горната част на екрана или да добави още участници във към този момент стартират диалог, след което просто да се наслаждения на онлайн срещата с близки или сътрудници.

Груповите видео позвънявания разрешават на този, който приказва, да показа своето видео с останалите участници. Потребителите могат да „ закачат ” видеото си или това на различен участник на главния екран по време на диалога, като изборът им е забележим единствено за тях. Всеки може да стопира микрофона или видеото си, както и да вижда дали останалите участници в срещата също са създали това.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР