Условна присъда от 2 години и десет месеца лишаване от

...
Условна присъда от 2 години и десет месеца лишаване от
Коментари Харесай

Условна присъда за сутеньор, предлагал танцьорки с консумация в Слънчака

Условна присъда от 2 години и 10 месеца отнемане от независимост с изпитателен период от пет години и санкция от 8 000 лв. получи 50-годишния Димо Петров-Флорината от Пловдив, предложил стриптийзьорки с консумация в бар „ Мулен Руж “ в Слънчев бряг. Това постанови състав на Районния съд в Несебър, оповестиха адвокати пред Дарик-Бургас.
Делото против Флорината бе прегледано по бързата процесура, откакто той се призна за отговорен по всички пунктове на обвиняването, подписа съглашение с прокуратурата и скорострелно беше пуснат на независимост.
Припомняме, че Петров бе арестуван при зрелищна интервенция на полицията в нощния бар на 26 август т.г. Той е закопчан пред очите на клиенти, които се наслаждавали на танците на девойките. Задно с него в полицейския сектор били отведени и десетина души-сред тях компаньонки и доверени лица на Флорината, които „ стимулирали “ кандидатките.
Той е измамен под наказателна отговорност за сводничество на шест девойки, главно от Сливенския балкан. Те признават, че непринудено изпълнявали полови услуги, а облагата разделяли с Флорината. Самият той по документи се водил фитнесинструктор.
В момента част от тях към този момент заработват в Белгия и Холандия, а с цел да участват на делото поискали тласък от 1000 лв.. „ Празно при тях няма “, заключи правист.
С решение на съда в интерес на страната са иззети 12 броя пликове с надписи и буквите на проститутките върху тях.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР