Усилена работа кипи в „Арена Асарел” в Панагюрище, където от

...
Усилена работа кипи в „Арена Асарел” в Панагюрище, където от
Коментари Харесай

Панагюрище се подготвя да посрещне световния елит в тениса на маса

Усилена работа кипи в „ Арена Асарел” в Панагюрище, където от 13-ти до 18-ти август ще се организира супер шампионата по тенис на маса 2019 ITTF World Tour Asarel Bulgaria Open.

Организаторите на 5-ото издание на конкуренцията към този момент поставят специфичната настилка, върху която ще бъдат ситуирани 12-те маси за надпреварата. Те ще се употребяват в първите два дни на квалификациите, когато започва и българското присъединяване. Още във вторник ще забележим държавната ни шампионка Полина Трифонова, Ивет Илиева и Калина Христова при дамите, както и Денислав Коджабашев и Стефан Тодоров при мъжете.

От на следващия ден стартират да идват задграничните участници. Една трета от предстоящите над 300 състезатели идват в неделя, а от понеделник ще могат да проведат и първите си тренировки. Топ тенисистите ще се включат непосредствено от основнат скица и по тази причина ще се причислят към своите съперници в първите дни на идната седмица.

В „ Арена Асарел” ще има специфични щандове за почитателите, където те ще могат да намерят разнородни продукти, свързани с играта и самия шампионат. Всеки ще може да закупи и специфичната алуминиева бутилка, която ще се употребява и от състезателите, с цел да може да се редуцира до най-малко потреблението на пластмаса по време на конкуренцията. Освен това феновете на играта за следващ път ще могат да видят от близко и да се допрян до своите тенис герои. Билети могат да бъдат закупени на място или в мрежата на „ Eventim”.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР