Управляваме община Пловдив толкова добре, че - от една страна,

...
Управляваме община Пловдив толкова добре, че - от една страна,
Коментари Харесай

Кметът: Работим по толкова проекти, че не може да ги изброите! Гордея се с това!

Управляваме община Пловдив толкоз добре, че - от една страна, съумяваме да финансираме огромни планове, а от друга, сме номер едно по финансови индикатори. Това съобщи кметът Иван Тотев във връзка дебата и последващото решение на пловдивския Общински съвет за милионите, с които да се подсигурява финансиране за осъществяване на стадион " Пловдив ", басейна с олимпийски размери, Дондуковата градина и " Модър - Царевец ", съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg.

" Пловдив е град, който притегля хората; те идват да живеят тук и трансформират средата. Плащат налози тук, респективно - условията към администрацията стават доста огромни ", разяснява Тотев, припомняйки, че в града налози не са увеличавани от 2012 година като даже има понижение на тези за МПС. " И въпреки всичко увеличаваме приходната част на бюджета. Проектите, по които се работи, са задължаващи администрацията поради това, което се случва в града - строи се, идват повече хора, имат повече условия, изискванията към администрацията стават доста огромни ", разказа обстановката кметът. 

А към съперниците си той се обърна с думите: " Дори не може да изброите плановете, по които се работи. Това са фантастично огромни планове. И мога да кажа, че на идващото ръководство, който и да бъде ръководещ, ще му е елементарно, тъй като единствено би трябвало да вземе политическото решение кой от всички тези планове би трябвало да бъде изпълнен през идващите години - всичко ще бъде на масата. Аз не мога да изляза и да се срамя, за какво работя по толкоз доста планове и би трябвало да се свия в ъгъла и да кажа: " Ние сме небогати, гладни и елементарни, не може да намерим финансиране и няма да вършим нищо ". Не, в противен случай. Гордея се с това, че има толкоз планове, че не може да ги изброите ", прочувствено съобщи Тотев от трибуната на локалния парламент. 

Що се отнася до въпроса - от кое място ще се намерят средства за осъществяване на тези планове, то градоначалникът бе безапелационен, че драма няма. " Помните ли по какъв начин приказваха за 30-милионния заем, че през 2017/2018 година Община Пловдив ще банкрутира. Мина 2017-та и 2018-та, е - Община Пловдив освен не е банкрутирала, само че и бяхме Община номер едно по финансови параметри за първото тримесечие на тази година и измежду първите 5 общини за второто тримесечие. Ние управляваме Община Пловдив толкова добре, че - от една страна, тя финансира огромни планове, а от друга стана е номер едно по финансови индикатори. По хубаво нещо от това - здраве му кажи ".

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР