Управителният съвет на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България

...
Управителният съвет на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България
Коментари Харесай

КРИБ се срещна с посланици и дипломати в България на страните от Европейския съюз

Управителният съвет на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ) се срещна през днешния ден с посланици и дипломати в България на страните от Европейския съюз на бизнес-закуска.

„ За мен е извънредно наслаждение и чест да Ви поздравявам от името на управлението и членовете на КРИБ на днешната среща, посредством която възобновяваме една дългогодишна традиция, прекратена от пандемията “, сподели ръководителят на КРИБ Кирил Домусчиев при започване на срещата. „ Днес ще продължим постоянния продан на отзиви и визии за настоящото икономическо и социално-политическо развиване в България, капиталовия климат и опциите за развиване на бизнеса в подтекста на европейските вероятности “.

В срещата участваха посланиците в България на Германия, Гърция, Дания, Нидерландия, Полша, Румъния и Чехия, заместник-посланикът в България на Словакия, както и дипломати от посолствата на Испания и Италия. Като член на управлението на КРИБ присъстваше и представител на Конфиндустрия България, организацията на италианския бизнес в България.

По време на бизнес-закуската беше показана новата двуезична обява на КРИБ „ Макроикономически екран “, която прави обзор на основни макроикономически индикатори на България и дава прогноза за трендовете през идващите 6-12 месеца.

В края на срещата беше реализирана договореност разговорът сред КРИБ и дипломатите от Европейски Съюз в България да продължи, наред с показване на периодически разбор на макроикономическата конюнктура в страната.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР