Подобрява се състоянието на двамата младежи, които оцеляха в тежката

...
Подобрява се състоянието на двамата младежи, които оцеляха в тежката
Коментари Харесай

Подобрява се състоянието на младежите, оцелели при фаталната катастрофа в Пловдив

Подобрява се положението на двамата младежи, които оцеляха в тежката злополука в центъра на Пловдив. Пред Българска национална телевизия майката на 22-годишното момиче заяви положителната вест, че през днешния ден щерка ѝ е била оперирана и животът ѝ е отвън заплаха.

След срещата с щерка си Красимира Узунова е обнадеждена и има вяра, че положението ѝ се усъвършенства с всеки минал час:

„ От през днешния ден към този момент няма заплаха за живота ѝ, сякаш стана знамение. Има коремна интервенция, не мога да ви кажа тъкмо, мисля, че черният дроб беше обиден и шит, само че за детайлности сега не мога да ви кажа. “

По-добре е и 22-годишният юноша, който също е изведен от интензивното поделение.

Красимира Узунова – майка на оживялото момиче: „ Видяхме го през днешния ден, видяхме родителите му. Той също е в положително положение. Доколкото знам е малко по-добре от моята щерка. “

На булеварда, където стана злополуката, през целия ден хора оставяха цветя в памет на двамата починали. На мястото към момента стоят няколко балона, а по информация на Българска национална телевизия проверяващите са иззели от колата огромно количество флакони с божествен газ.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР