„Упражних конституционното си право на глас, за да имаме бъдещ

...
„Упражних конституционното си право на глас, за да имаме бъдещ
Коментари Харесай

Цветанов: Всички знаем, че повече от всякога се нуждаем от държава с правила

„ Упражних конституционното си право на глас, с цел да имаме предстоящ мощен парламент и мъдро ръководство. Всички ние знаем, че през днешния ден се нуждаем повече от всеки път от страна с правила. Убеден съм, че ще го създадем, всички които излязат и упражнят своето право на глас “.

Това съобщи ръководителят на „ Републиканци за България “ Цветан Цветанов, който по традиция гласоподава в Хуманитарна гимназия „ Св. св. Кирил и Методий “ във Велико Търново.

„ Искаме висока изборна интензивност. Това, което виждам през днешния ден като претендент за депутат от Велико Търново, е неспособността на страната да се оправи с гарантирането на вота. От сутринта до сегашния миг преди влизането ми да упражня своето право, имаше проблеми с машинното гласоподаване в съвсем всички секции, които са на територията на Великотърновска област. Задаваме си въпроса какво става с извършения избор към сегашния миг “, попита Цветанов.

„ В момента съвсем от всякъде има сигнали за проблеми с машинното гласоподаване. Колегите приготвят съответната тъжба, тъй като това е неуместно и неприемливо, в един действителен избирателен ден това да се случва “, сподели още той.

По думите му проблемите са почнали от Горна Оряховица, Велико Търново, има сигнали и от Елена.

На въпрос какво чака България след 4 април Цветанов съобщи: „ Искам да имаме нормалност, да могат представителите на всички парламентарни групи, които ще бъдат в идващия парламент, дружно с всички институции да реализираме този консенсус и да излезем от тази тежка обстановка на борба. Нормалността ще очертае хоризонта за страната ни. “
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР