Уникални тунинговани влекачи започнаха да пристигат на летище Лесново“ за премиерата на

...
Уникални тунинговани влекачи започнаха
да пристигат на летище Лесново“ за
премиерата на
Коментари Харесай

Тунинговани влекачи пристигнаха на летище „Лесново“. Откриването на TRUCK EXPO 2019 е утре в 11.00 ч.

Уникални модифицирани влекачи започнаха да идват на летище „ Лесново “ за премиерата на Truck Tuning Show, което ще се проведе в границите на TRUCK EXPO 2019. Откриването на ревюто е на следващия ден в 11.00 ч.

TRUCK EXPO е най-голямото събитие за тежкотоварната автомобилна промишленост в България. Изложението ще се организира от 6-ти до 8-ми юни на Летище „ Лесново “.

В него ще вземат присъединяване представителите на всички класове товарни коли, автобуси и профилирани превозни средства, ремаркета и полуремаркета, контейнери, хидравлични системи за товарни коли, компании за сервизно оборудване, аварийни елементи, гуми, масла, аксесоари и консумативи, финансови инструменти и услуги, вериги бензиностанции, застрахователни компании.

За първи път тази година ще се състои и TRUCK TUNING SHOW – съпътстващо събитие, което ще покаже новите трендове в подобренията на моторите, производителността, излъчванията и външния вид на камионите.

Организатор на TRUCK EXPO 2019 e Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България (ААП).

*Източник: TRUCK EXPO 2019
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР