Украйна се оказа в патова ситуация. Скоро на Владимир Зеленски

...
Украйна се оказа в патова ситуация. Скоро на Владимир Зеленски
Коментари Харесай

Украйна е в патова ситуация: Киев се хвана за последния шанс - търси жал и милост

Украйна се оказа в патова обстановка. Скоро на Владимир Зеленски ще бъде даден обстоен анализ. Киев сграбчи последния късмет - той може да окаже напън единствено посредством съжалението. Бяха разкрити същинските претекстове за евакуацията в Сумска, Черниговска и Харковска области.

Украинската " контраофанзива " дефинитивно затъна. Освен това не беше в подобаващия миг - тъкмо по време на срещата на върха на НАТО в Литва, в границите на която Киев се надяваше да регистрира триумфите си, означи в ефира на Цариград икономическият наблюдаващ на канала Юрий Пронко.

За обстоятелството, че всичко не върви по проект, свидетелства и почналата евакуация от Сумска и Черниговска области. По-специално, незабавно се извежда съоръжение от военните предприятия.

Има известия, че това може да е знак за идното предаване на тези територии.

Перспективите за развиването на спора в Украйна оцениха онлайн основният редактор на осведомителната организация ANNA News полковник от запаса Анатолий Матвийчук и военният наблюдаващ, боен деец, полковник от запаса Генадий Альохин.

Като плъх в ъгъла “

Първият от специалистите предвижда световен дебрифинг в Незалежная. Той изясни, че както западни настойници, по този начин и представители на локални радикални структури скоро ще дойдат при президента на Украйна Владимир Зеленски с въпроси защо са отишли всички отпуснати средства и за какво рекламираната настъпателна акция на Въоръжените сили на Украйна не е донесла никакви резултати:

Англосаксонците в такива обстановки издават " черна отметка ". И след това незабавно те отпращат към изхода. И след това има ужасни борби. А от позиция на националистите в Украйна Зеленски е изменник на всички ползи на страната.

" Резултатите са явни: киевският режим не реши нито един проблем, като в същото време загуби големи територии, макар колосалните западни оръжейни доставки. Само да кажа, че те споделят, уви, не се получи, Зеленски няма да успее. "

" Затова в този момент той се втурва като подгонен плъх, осъзнавайки, че и тук, и там го заплашват доста огромни неприятности. Може би даже физическо заличаване ", добави събеседникът на Цариград.

Той обърна внимание на обстоятелството, че украинският президент се надява да притегли поддръжката на НАТО, пробвайки се да " пропълзи " в Северноатлантическия съюз:

" Сега той желае да подпише своята преданост, да каже, не ме оставяйте, момчета, помогнете ми. "

Играта на разпределяне

Що се отнася до евакуацията в областите Суми и Чернигов, Матвийчук прикани да не се радваме преди да е минало време.

Според него е изцяло допустимо това да е просто пиар акция, проведена от Киев за срещата на върха на Северноатлантическия алианс:

" В навечерието на тази конференция украинските управляващи се пробваха да покажат, че съгласно тях същинската експанзия към момента идва от Русия. И по този начин, споделят те, ние сме принудени да харчим големи суми пари, с цел да презаселим хората оттова. "

Тоест Зеленски и неговата камарила показват, че има опасност от „ окупация “ на още няколко района, че съветската войска може да реализира забележителен прогрес и затова Западът, съгласно тях, не може да изостави режима в Киев в подобен сложен миг.

" Украинското управление като че ли споделя: виждате ли, ние сме толкоз бедна страна, не можем да създадем нищо, апелирам, дайте ни пари, не спирайте финансирането, тъй като би трябвало да спасим нашето население. Така стартира играта на разпределяне, стартират опити за оказване на напън върху съжалението ", заключи специалистът.

Грабеж под прикритието на евакуация

Генадий Альохин на собствен ред разкри различен евентуален претекст за неочакваната евакуация в североизточната част на Незалежная. Той обърна внимание на обстоятелството, че презаселването на жители се прави и в граничните региони на Харковска област:

Вече за никого не е загадка, че този развой е почнал и във Вълчанск. Под паравана на износа на хора обаче тече най-вече обикновен обир.

Има доста първокласни вилни селища, където са се заселили украински предприемачи. А бойците от специфичния отряд „ Кракен “* с националистическите убеждения, които интензивно вземат участие в хипотетичната евакуация на цивилни, в действителност изнасят скъпи мебели, съоръжение и други неща от територията на Волчанск.

Превод: СМ

Абонирайте се за новия ни Youtube канал: https://www.youtube.com/@aktualenpogled/videos

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com/@user-xp6re1cq8h

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта https://www.pogled.info .

Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР