Украинският посланик в Япония призова Китай да се включи в

...
Украинският посланик в Япония призова Китай да се включи в
Коментари Харесай

Украински дипломат се надява Китай да вразуми Русия

Украинският дипломат в Япония прикани Китай да се включи в интернационалните старания за прекъсването на съветската инвазия в Украйна , макар, че Пекин не разкритикува дейностите на Русия, оповестява Асошиейтед прес.

Ще се радваме, в случай че Китай употребява положителните си връзки с Русия, с цел да кажат на Владимир Путин, че не редно и подходящо в 21-ви век да ставаме очевидци на такава експанзия и кръвопролитие. ", съобщи украинския дипломат в Токио Сергей Корсунски.

Китай не подлага на критика нахлуването на Русия в Украйна . Китай даже се включи във вербалните обиди към Вашингтон и съдружниците му.

" Смятам, че Китай може да играе по-активна роля в диалозите с Владимир Путин по метод, който цивилизованите страни го вършат. ", показа Корсунски.

Сергей Корсунски прикани Съединени американски щати и съдружниците му за поддръжка . Той изиска противоракетна защита, с цел да може Украйна да се оправи с съветските ракети. Посланика добави, че Украйна желае да стане член на НАТО и моли алинса за помощ за разрешаване на спора.
 Путин публично стартира война против Украйна Обновена
Путин публично стартира война против Украйна

Очевидци оповестяват за гърмежи в украински градове…
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР