Украинските сили удържат позициите срещу руската армия в източния район

...
Украинските сили удържат позициите срещу руската армия в източния район
Коментари Харесай

Зеленски: Украинските войски напредват в части от Донбас

Украинските сили удържат позициите против съветската войска в източния регион Донбас и постепенно напредват, съобщи през днешния ден президентът Володимир Зеленски, представен от Ройтерс.
  " Като цяло, удържаме позициите си. В някои елементи от фронтовата линия напредваме постепенно ", съобщи той във вечерното си послание. Зеленски сподели още, че Украйна, която е подложена на серия от съветски въздушни набези, е подобрила противовъздушните си качества и ще продължи да пази себе си и цяла Европа и през новата година. " През идната година противовъздушната защита на Украйна ще стане още по-силна и ефикасна. Това ще бъде гаранция освен за нашата страна, само че и за целия континент ", съобщи Зеленски, представен от ДПА.
Във видеообръщението си украинският президент означи също, че има готова ясна тактика за произвеждане и доставяне с електричество в Украйна. " Ще изисква доста старания, само че ще стане. Това е една от най-важните задания през 2023 година и нямам подозрение, че ще се оправим с нея ", акцентира Володимир Зеленски.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР