Украинската легенда в автокражбите Wasp Killer (Убиец на оси), който

...
Украинската легенда в автокражбите Wasp Killer (Убиец на оси), който
Коментари Харесай

Разгадаха как действа новата машинка на легендарния украински автоджамбазин Wasp Killer, който върлува и в България

Украинската легенда в автокражбите Wasp Killer (Убиец на оси), който популяризира нова машина, с която последни модели джипове и лимузини се отключват през страничните огледала без колата да се разрушава, най-вероятно е програмист, допускат проверяващи. Той носи маска, сходна на тези, употребявани от хакерската група „ Анонимните ”, написа „ Телеграф ”. Преди три седмици мъжът е качил клип в Ютуб по какъв начин влиза в България през пункта „ Калотина”, след което пътува из София, Варна, Несебър и популяризира стоката си. Чужденецът има канал в уеб страницата за видеа, където демонстрира цяла гама от машини, които всеки автоджамбаз би желал да има. С една от тях демонстрира по какъв начин се отваря и възпламенява хитовият модел „ Рейдж Рпувър Евоук”. На видеото Килъра смъква първо стъклото на страничното огледало на водача.

„ Хваща кабел от огледалото, защото вътре минава връзката сред обособените блокове в автомобила”, изяснява експерт по автоелектроника. Това разрешава джипът да се отвори без разтрошаване на ключалката. След това в деяние влиза командер за обучаване на нов ключ. Той се забива в така наречен ОБД букса, употребена за диагностика и до нея за няколко секунди се приближава новият ключ. В момента, в който той бъде подложен на таблото, алармата стопира да пищи.

Wasp Killer демонстрира и по какъв начин ключалката може да бъде преодоляна, без да се употребява кабелът от страничното огледало, като на мястото на ключа поставя друга машина. На част от клиповете демонстрира по какъв начин лежи до басейн на родното Черноморие, купил си е бутилка " Джак Даниелс " и кола. Същото уиски украинецът пие и на други клипове, качвани от България.

Украинската легенда демонстрира по какъв начин се крадат още коли от марката „ Хюндай”, показва и опциите на устройството код-грабер, познато у нас като запушалка, която заглушава отдалеченото за централно заключване.

Код-граберът обаче предлага още една опция – отключване. С машината крадецът застава на 30-50 метра от колата и я задейства. В първия миг е допустимо притежателят на возилото да не успее да я заключи. Затова натиска копчето на отдалеченото повторно и колата към този момент е заключена, алармата задействана и всичко наподобява наред. Устройството на апашите обаче е съумяло да запише излъчените сигнали от отдалеченото и да сътвори логаритъм, с който към този момент могат да отключат колата.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР