Ужасна история: Сезон 8 стартира по тв канал Da Vinci

...
Ужасна история: Сезон 8 стартира по тв канал Da Vinci
Коментари Харесай

Герои от миналото и извънземни по Da Vinci - slava.bg

Ужасна история: Сезон 8 започва по тв канал Da Vinci от 18 юли – събота и неделя, в 18.00 ч. В течение на епохи огромните мозъци са се събирали, с цел да реализиран велики неща. Понякога се събират и глупци, с цел да сътворят ужасна неразбория! Впуснете се в пътешестване през времето, с цел да се запознаете с положителните, с неприятните, а и с искрено глупавите герои от предишното в “Ужасна история “. А доктор Крис и доктор Занд от „ Операция „ ОХ! “ също се появяват с телесни облици на зверове и с наденица.

Ау! Смейте се до сълзи с Da Vinci всяка събота и неделя в 18.00 ч. На 2 юли от 23ч. в ефира на телевицията ще направи премиера „ Извънземни: Големите хрумвания “. Добило ли е известност търсенето на извънземен живот? През 2015 година проф. Мартин Рийс основава екип от някои от най-големите мозъци в света, с цел да търси признаци на рационален живот отвън земното кълбо. Сами ли сме във Вселената?

Ако не, по какъв начин би изглеждал животът на извънземните? Отговорите на учените ще ви смаят! Гледайте „ Извънземни: Големите хрумвания “ на 2 юли в 23.00 ч. „ Ден на НЛО “, 2 юли – четвъртък, от 22.00 ч. до 00.00 ч. Ако мислите, че търсенето на извънземни е просто научна фантастика, подгответе се да бъдете изумени! В Световния ден на НЛО се присъединете към нас, до момента в който изследваме най-новите научни изследвания на Космоса.

През 2015 година, Проф. Мартин Рийс основава екип от някои от най-големите мозъци в света, с цел да търси рационален живот във вселената. Чуйте го по какъв начин показва постигнатите от тях резултати в новия ни документален филм „ Извънземни: Големите хрумвания “. Сами ли сме във Вселената? Ако не, по какъв начин би изглеждал този извънземен живот? Отговорите му ще ви смаят. Два дребни галактически кораби, всеки носещ златен диск с моментална фотография на земята, главно трансформираха разбирането ни за Космоса откогато бяха изстреляни за първи път в орбита.

Във “Вояджър: Последната граница “ вижте невероятни действителни фрагменти от галактическата задача на „ Вояджър “ и се запознайте с учените, които са били въодушевени от това изумителното пътешестване от 1977 година Гледайте Da Vinci в четвъртък, 2 юли, в 22.00 ч.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР