Уил Смит подаде оставка от органа, който връчва Оскарите пет

...
Уил Смит подаде оставка от органа, който връчва Оскарите пет
Коментари Харесай

След като заби шамара на Крис Рок: Уил Смит напусна Академията за Оскарите

Уил Смит подаде оставка от органа, който връчва „ Оскари те " пет дни, откакто атакува комика Крис Рок по време на церемонията за връчване на премиите.

Актьорът сподели, че дейностите му, които засенчиха най-бляскавата нощ в Холивуд, са „ шокиращи, мъчителни и непростими “.

„ Списъкът с тези, които съм наранил, е дълъг и включва Крис, неговото семейство, доста от моите скъпи другари и близки, всички присъстващи в залата, както и международната аудитория, която е гледала церемонията вкъщи. Предадох доверието на Академията. Лиших други номинирани и спечелили от опцията да честват и да бъдат прославени поради изключителната си работа. Сърцето ми е съкрушено “, сподели Смит.

Присъстващите на церемонията в Dolby Theatre гледаха шокирани по какъв начин Смит се качва на сцената и удря Рок по лицето, откакто комиксът се пошегува с болната му брачна половинка. Джада Пинкет Смит има плешивост - положение, което води до косопад.

След шамара Смит се върна на мястото си и продължи да крещи нецензурни думи против Рок. Комикът пък получи поддръжката на публиката за това, че е запазил самообладание след шамара.

Половин час след шамара Смит бе почетен с Оскар за най-хубав артист за ролята си в спортния биографичен филм " Крал Ричард ".

„ Напускам участието си в Академията за кино изкуства и науки и ще приема всички по-нататъшни последствия, които Бордът сметне за подобаващи.

Продуцентът на Оскари те Уил Пакър сподели пред ABC, че точно професионализмът на комикса е разрешил на шоуто да продължи.
  Източник:БГНЕС   Снимка: Стоп кадър/YouTube  
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР