Уеб порталът Gizmochina публикува тестовете на времето на зареждане на

...
Уеб порталът Gizmochina публикува тестовете на времето на зареждане на
Коментари Харесай

Oppo R17 Pro оглави рейтинга на най-бързо зареждащият се китайски смартфон

Уеб порталът Gizmochina разгласява тестванията на времето на зареждане на огромен брой разнообразни модели китайски смарт телефони. Тестът е единствено един и при него се ревизира  до какъв брой % ще се зареди батерията на смарт телефона след 30 минути . Тествани са 59 разнообразни мобилни устройства.

На първо място в тази самобитна ранглиста е смарт телефонът Oppo R17 Pro. След 30 минути зарядът на неговата акумулаторна батерия доближава 92% от потенциала 3700 mAh. Това се реализира благодарения на технологията SuperVOOC, при която за зареждането се употребява до 50 W мощ на зареждането.



На второ място в рейтинга е класиран Honor Magic 2, който за 30 минути се зарежда до 83%, като потенциалът на батерията е 83%. Тук се употребява технология на бързо зареждане с 40 W мощ.

Третото и четвъртото място са за смарт телефоните Meizu Pro 7 Plus и Oppo R11 с идентичен резултат от 66%. Но Meizu Pro 7 има 3500 mAh батерия, а Oppo R11 – 3000 mAh. И в двата случая се употребява технология за бързо зареждане с мощ 20 W.

Следва огромна група смарт телефони, които за 30 минути се зареждат до към 60%. В тази група влизат Meizu 16th, Vivo X21, Charm Blue S6, OnePlus 5T, Nut Pro 2 и Huawei Mate 10.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР