Удивителни подробности за връзката им са разказани в новите мемоари

...
Удивителни подробности за връзката им са разказани в новите мемоари
Коментари Харесай

Разкриха секс тайн а на принцеса Маргарет

Удивителни детайлности за връзката им са разказани в новите записки на някогашната брачна половинка на артиста - Тери Ричард, наречени Beauty Queen Dreams. 

Дъщерята на Еди, актрисата от " Междузвездни войни "  Кари Фишър, за първи път приказва за аферата на татко си през 2016 г. 

" Баща ми имаше секс романс с принцеса Маргарет. Правеха обич по прелестен метод ", съобщи тя, отказвайки да изнесе повече детайлности. 

" Ще си навлека доста неприятности за това ", добави тогава Кари Фишър.

" Еди в никакъв случай не е приказвал за принцеса Маргарет обществено. Той я почиташе прекалено много, само че ми е разказвал за срещата им доста пъти по време на нашия брак ", съобщи някогашната му брачна половинка Тери Ричард в извънредно изявление за The Mail.

През май 1953 година Фишър среща 22-годишната Маргарет на благотворителния бал " Червено, бяло и синьо " в хотел " Дорчестър " в Лондон.



" Тя беше негов огромен почитател и накара своя другарка, дъщерята на американския дипломат във Англия, да донесе всичките му записи от Щатите, преди да бъдат пуснати в Обединеното кралство.

Еди кацна и получи записка от принцесата, в която тя му споделяше какъв брой доста чака да се срещне с него на бала, на който участваха кралица Елизабет и майка им.

Еди беше изумен от нея още първия път, когато я видя. Каза ми, че има най-красивите пронизващи сини очи. Той пя 45 минути на бала и насочи всичките си любовни песни към Маргарет ", прибавя някогашната му брачна половинка.

След това Маргарет го поканила в Кларънс Хаус, където двамата прекарали бурна нощ. Изпълнителят " няколко пъти задоволил " принцесата, която му отворила вратата на будоара си " в прозрачно дантелено долни дрехи ". В спалнята й миришело " на цигари и безценен парфюм ".

Телата им си паснали идеално и той съумял да задоволи принцесата " неведнъж " по време на " избухлив секс ".

" Еди ми сподели, че Маргарет не е била девствена. Била е без задръжки в леглото ", споделя още Тери Ричард.

По това време Маргарет била сгодена скрито за воин от Втората международна война - летеца Питър Таунсенд. Двамата се разделят дефинитивно през 1955 г. 

" Той сподели, че Маргарет има най-съвършените гърди от всяка жена, с която в миналото е спал, а той е спал с доста дами, в това число с Лиз Тейлър ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР