Росица Пейчева, която на 14 май стана майка за трети

...
Росица Пейчева, която на 14 май стана майка за трети
Коментари Харесай

Вижте бебето на Росица Пейчева

Росица Пейчева, която на 14 май стана майка за трети път, показа пред феновете си в обществените мрежи какво име ще носи новороденият й наследник. Фолклорната звезда и нейният брачен партньор са избрали за момчето си най-разпространеното мъжко име измежду българите – Георги.

“Нашият Георги се роди, с цел да ни ощастливи и окрили още повече!… Добре пристигнало, мамино юначе!… Имаше сълзи, доста сълзи и продължава да има! А на вас, положителни и благи другари, които от самото начало на моята бременност бяхте с МЕН, с НАС… БЛАГОДАРЯ!… Най-важно – имайте здраво здраве, доста обич,разбирателство, естетика, спокойствие… абе, от всичко, което го желаете, дано идва при вас! Силни обятия! ” – написа с неспокойствие щастливата майка.



Росица Пейчева даде живот на третото си дете в столичен родилен дом. Тя и таткото Ники са на седмото небе от благополучие. Радостни от огромното и предстоящо събитие са и двете пораснали деца на Росица Пейчева – Мироана и Димитър.

“Някои споделят: “Майка да имаш, майка да не си..! Иска се мощен дух, религия и толерантност към болките, които след това се позабравят, само че живота, който даряваш е хубав, споделен, щастлив миг! ” – споделя насладата си тя, публикувайки първа фотография с новороденото си момченце в ръце.

А към брачна половинка си се обърна с думите: “Благодаря ти, дребничък! Без теб и поддръжката ти, нямаше да се оправя! Щастлив, плачейки целува дребния, който му донесе доста наслада и чувството да бъде същински татко на детето си! ”.

Гордият баща Николай Петров също пусна тяхна обща фотография в обществените мрежи с обръщение: “Благодаря ти за всичко, миличка! Ти си моята мама, героиня! Гордея се с теб! Обичам те! ”



Честитките към щастливите родители и новороденото им бебе не престават да валят в обществените мрежи.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР