Цветанка Ризова и любимият й - столичният адвокат Красимир Недев,

...
Цветанка Ризова и любимият й - столичният адвокат Красимир Недев,
Коментари Харесай

Цветанка Ризова на почивка с гаджето адвокат

Цветанка Ризова и обичаният й - столичният юрист Красимир Недев, прекараха великденските празници на сантиментален воаяж в чужбина. Те бяха засечени от кореспонденти на клюкарски седмичник на летището дни преди Възкресение Христово.

Двамата търпеливо чакаха на чист въздух предпретъпкания с хора Терминал 2 да пристигна време за инспекцията на багажа. Направи усещане обаче, че те съвсем не си говореха. Това, което притегли вниманието на близките, бе неглиже облеклото на водещата и най-много тесният й червен панталон. „ Много е слаба, само че да облечеш подобен впит по тялото панталон, и то в подобен фрапантен цвят, не е уместно за възрастта й, дори не е естетично “, изкоментира с приятелката си преминаваща пътничка, оповестява медиата.

Повече от 2 години тв водещата е щастливо обвързана с Красимир Недев. Двамата живеят на фамилни начала, а преди време 58-годишната журналистка цъфна в ефир с пръстен на ръката си, като предизвика слуховете, че с Недев може да са вдигнали загадка женитба и публично да  са станали съпрузи.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР